کارییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 569 عنوان گوشی چی خوبه؟ 65 بازدید | 6 پست گرون نباشه چون برای کسی که کار زیادی باهاش نداره معمولی باشه ممنون می شم بگید 1399/10/01 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_جغد_ملوس_اوسگول عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3796 نوکیا ساده شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3315 من a21sگرفتم ۶ تومن عالیه یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3315 مارکش چیه سامسونگ چهاردوربین پشت یکی جلو فلش حافظه۶۴ قدرت باطری عالیه یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
کارییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 569 نوکیا ساده منظورت از اون قدیمی ها؟ اگه منظورت از اون هاست نه دیگه در اون خد💋
کارییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 569 سامسونگ چهاردوربین پشت یکی جلو فلش حافظه۶۴ قدرت باطری عالیه 👍👍