2777
2789

سلام ، من یکی از نزدیکانم جراحی لاغری انجام داد و خیلی هم راضیه   

فقط چند تا نکته داره :

یکی اینکه همه رو عمل نمیکنن اونایی که bmi بالایی دارن رو عمل میکنن  

دوم اینکه نباید مشکل قلبی و.... داشته باشن ، پس قبلش باید یه چکاب کامل بشید  

سوم اینکه دکتری که انتخاب میکنید مهم که چقدر تجربه داشته باشن در این زمینه

آقای دکتر مهدی هاشم آقایی واقعا جزو ده تا پزشک برتر در زمینه جراحی لاغری هستن بعد عمل هم پیگیر روند لاغری هستن و اگر مشکلی باشه راهنماییتون میکنن.
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3
در ضمن ایشون با تمام بیمه ها هم کار میکنن که خیلی نکته مثبتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من پیش دکتر کردی و دکتر سینا انجام دادم عمل رو. 3 تا از دخترخاله هامم پیش همین دکترا انجام دادن. خوبی این دکترا اینه دوتاشون متخصص هستن و همزمان بالاسرت هستن و این خیلی نتیجه عمل رو مطمئن میکنه. مشاوره رایگان هم دارن. اگه تو گوگل سرچ کنی کلینیک جراحی لاغری اسلیم بیوتی ، سایتشون بالا میاد.

راهنماییم کنید    

چیزی که من میدونم اینه که هر دکتری توی یه شهری مشغول به جراحی هست

البته هزینه های عملش به بیمارستان و دکتر هم بستگی داره

تا اون جایی که من اطلاع دارم دکتر محمود حیدری توی قم ، کاشان و کرمانشاه عمل میکنن و توی بیمارستان های دولتی هم عمل میکنن و فکر میکنم هزینه هاشون خیلی مناسب باشه.

من یکی از نزدیکانم پیش ایشون عمل کردن و بعد از عمل مراقبتها و پیگیری هاشون خیلی عالیه