2777
2789

بلههه

البته شنیدم ها

یه زمانی می گفتن از طریق یه تماس های ناشناسی اطلاعات بانکی رگ هک می کنن

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه توی پلیس فتا باشن بله میتونن

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

بهتره تماس های ناشناس رو جواب ندی 

من جواب نمی دم 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بله عزیزم، از اون موقع که گوشیا ساده بود میشد چه برسه به الان که ما انقد برنامه ناشناس بادسترسی به کل دستگاه و اینترنت همیشه آنلاین داریم، حتما میشه، من خودم برنامه نویسم البته برای برای کارم اینکارو کردم.. 

با اینکه اکانتم ترکید بازم میگم فقط آقای سعیدی کل هزینه بعد کار می‌گیرند و وقتی هک شد نشونتون میدن باز میگیرن که دیگه هیچ نگرانی ندارید که پولتون از دست بره کارشون هم کاملا تضمینی شاید کمی قیمتش بالا باشه اما دیگه خیالتون راحته که تضمینی تضمینی هک میشه واستون واتساپ پاسخگو هستند

09302507940 واسه کسایی که واقعا نیاز دارن یا زندگیشون در خطر هست در ضمن هک کردن اصلا با هزینه ی کم نیست هزینه ی میلیونی میخواد بقیه کلاهبردارن وگرنه