من اسفناج-تره-کمی جعفری و یه ذره شوید رو خرد میکنم
گاهی کمی هم کلم سفید خرد میکنم.ریز ریز وباریک
باهمین دوغ پاکتیای پگاه درست میکنم.
اول یه دونه تخم مرغ رو تو قابلمه خوب هم میزنم ویه قاشق آرد میریزم داخلش و خوب میزنم تا صاف بشه.کمی دوغ بهش اضافه میکنم و این خمیر شل رو تو دوغ حل میکنم.
بعد بقیه دوغ رو میریزم روش.دو سه تا فلفل سبز میندازم و برنج شسته شده رو ونخود پخته (گاهی کمی سیرله شده هم میریزم)
میذارم رو گاز ومرتب هم میزنم تا به جوش بیاد
یه 5دقیقه که جوشید سبزی رو میریزم و دوتا گوجه خرد میکنم توش یا ازاین گوجه گیلاسی ها میزیم یه مشت
کمی هم میزنم و میذارم تا برنج کاملا پخته و له بشه.سبزیشم بپزه
خیلی خوشمزه و سالمه.من پیازداغ و روغن نمیریزم.اینجوری خوشمزه تره
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...