2777
2789
عنوان

ویار به همسر😷🤮🤢🤮🤢🙈

469 بازدید | 21 پست

چیکار کنم خوب بشم خدای من به دادم برس من خودم  قبلا در حد سگ پلیس حس بویای قوی داشتم  الان بوی   سلولهای همسرم  ' و هر غذای رو   حس میکنم🤮🤢🤮🤢

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده می دونم عزیزم

😭😭😭من صبح تا شب تنهام همسرم رو هم از همه دنیا بیشتر دوست دارم   ولی   یه چند روزی هست  حالم نسبت بهش عوض شده  تا دیشب  نگفتم   دیشب نتونستم تحمل کنم   بهش گفتم بو میدی  با اینکه تا از بیرون اومد رفت دوش گرفت😷😷راه هلی نداری

هیچی من تاهفت ماهگی به غذا تا زایمان به همسرم ویار داشتم  ازبس اوق میزدم گلوم زخم شده بود موز ر ...

منم گلوم مزه خون میداد هیچی نخوردم موز و شیر و بادوم با همینا زنده ام

آخی عزیزم طبیعیه منم همینجوری بودم قبلا عطر تن شوهرمو خیلی دوست داشتم ولی باردارکه بودم حالم به هم م ...

ما الان هرکدوم یه اتاق میخوابیم😷😷😷

اوفففففف وبار به تفلون ک توش مرغ پخته باشن جلوی چشمم 

یا خدا  دیشب مرغ ترش درست کردم چشمت روزبد نبینه   جلو همسرم ریختمش اشغالی 

هرروز بوی پیاز داغ از خونه همسایه رو حس میکردم فقط عوق میزدمو بالا میاوردم به حدی حالم بدمیشد یه روز رفتم باهاشون دعواگرفتم گفتم چه خبره شما هرروز پیاز داغ میخورین یه غذای دیگه درست کن پیاز داغ نداشته باشه😅😅😅😅

منم گلوم مزه خون میداد هیچی نخوردم موز و شیر و بادوم با همینا زنده ام

برو دکتر آمپول وویتامین بده بهت تا غش نکنی ازضعف....برو روپشت بام یاترانس غذا روبخور بوی غذا توخونه به مشام میرسه بدتره 

واى من برعكسم عاشق بوى تن همسرمم البته بوى عرق نه هاا هرروز ميره حموم قبل از سركاررفتن ولى تنش يه بو ...

شانس داره دیگه . بنده خدا شوهر  من صبح یه جور از خونه میره انگار   در    رفته .تا شب نمیبینمش   شب هم  اگه غذا قابل خوردن باشه  میخوره  فیلم میبینیم هر کی اتاق خودش😭😭😭😭