رز۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 2938 عنوان کاردرمنزل 122 بازدید | 16 پست کسی انجام داده راضی بودین واینکه چ کاری بوده یکم توضیح بدین یامعرفی کنین تابقیه که نیاز دارن استفاده کنن خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود باشی وما رستگار🙏🌹 1399/10/01 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 من تازه بیت کوین ثبت نام کردم ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
1z2z3z عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3372 من نیاز دارم کسی بیاد یادم بده کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 پنجاه درصد میره تو کیف پولم، پنجاه هم واسه خرید ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 چه طوری یه بازیه روسی هستش ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 چه کاری بهتره به نظرت من که کار با گوشی رو میپسندم ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
royayeeman عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 896 من که کار با گوشی رو میپسندم منم همینطور ولی چه کارش بهتره
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 منم همینطور ولی چه کارش بهتره خب میتونی ثبت نام کنی همین سایتی ک من ثبت نام کردم اگه بخوای لینکشو واست میزارم آموزششو هم میدم ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 من نیاز دارم کسی بیاد یادم بده خب میتونی ثبت نام کنی همین سایتی ک من ثبت نام کردم اگه بخوای لینکشو واست میزارم آموزششو هم میدم ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 من نیاز دارم کسی بیاد یادم بده اگه خوشت نیومد راحت میتونی بذاری کنار بدون هیچ ضرری واسه ثبت نام هم لازم نیست پولی پرداخت کنی ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
1z2z3z عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3372 خب میتونی ثبت نام کنی همین سایتی ک من ثبت نام کردم اگه بخوای لینکشو واست میزارم آموزششو هم میدم خوب پول میتد دستت چ حوری هست توصیخ میدی ب من چ کار باید کر هزینه داره یا خیر غیر قانونی نیس کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 خوب پول میتد دستت چ حوری هست توصیخ میدی ب من چ کار باید کر هزینه داره یا خیر غیر قانونی نیس اول بگم این کار کاملا قانونی هستش و یک بازی تلقی میشه پولی که بهت تعلق میگیره میره تو کیف پولی ک ساختید وقابل برداشت هست اوایل خیلی کمه بعد چند روز به هفته ای دویست هزار تومان میرسه و همینطور بیشتر میشه!بعد اینکه ثبت نام کردی آموزش رو بهت میگم ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.