2777
2789
شوهرت مگه درد زایمان و تجربه کرده😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂

منم همینو میگم 

میگم چون من تحملم کمه با خودم میگم خب پس درد زایمان از درد کلیه کمتر باشه شاید بتونم تحمل کنم البته درد کلیه تاحالا نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزارین داشتم طبیعی نه ولی یه سقط داشتم که خدا نصیب دشمن من نکنه خیللیییی بد و دردناک بود 

میگن یه سقط دردرش برابر با ده تا زایمان سخت هست 

وای من نابود شدم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ن باو زایمان سخت تره اگه نبودکه بهشت زیرپای مادران نبود سنگ کلیه خب خیلیادارن!

بهشت لزوما به زایمان ارتباط نداره

از کسایی که هر دو تجربه کردن بپرسید میگن که با اختلاف زیاد سنگ کلیه وحشتناکتره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یکی از مردای اقواممون سنگ میخاست دفع کنه مثل بچه ها گریه میکرد و عربده میزد وحشتناک بود . ولی قک کنم برا خانوما راحتتره

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

من کلم درد گرفت داد میزدم هوار میزدم مسکن نمیزدن بهم میگفتن باید جواب ازمایش بیاد

واااااااااااای یادم میفته گریم میگیره

جواب ک اومد چیزی نبود دکتر گفت احتمالا سرمای سخت زده ب پهلوهات

بعد از 2 تا امپول ک اروم نشدم مجبور شدن مورفین بزنن...

خدا نصیب کسی نکنه واقعا سخته درد کلیه

ولی کلا هر جای بدن ک درد میگیره میگیم هیچ دردی بدتر از فلان درد نیست

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
بهشت لزوما به زایمان ارتباط نداره از کسایی که هر دو تجربه کردن بپرسید میگن که با اختلاف زیاد سنگ کل ...

واقعا!!!!؟؟؟؟نمیدونم والاه!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

خواهر من دو تا زایمان طبیعی پر درد و سخت داشت. سنگ کلیه هم داشت. برای دفع اون سنگ داغووووون شد.

کلا اولین درد سنگ کلیه س

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب سنگ کلیه بستگس داره چند میل باشه 😐 اگه بزرگ باشه خیلی سخته  مامان من چندتا مورفین میزنه ب ...

من هم همش مورفین میزدم افتضاح دردش سالی دوبار کلیه هام سنگ میسازن نابود میشیم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر