2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تونره که هروز اسپری میکنی به ریشه هات فقط حمامم اجباری نیست برات پیجشونو میذارم میدونم خانوما جونشون ...

بعد اسخودوسو حتما بابد بگم هندی باشه یا نه فقط بگم اسخودوس میخوام؟

بعد اسخودوسو حتما بابد بگم هندی باشه یا نه فقط بگم اسخودوس میخوام؟

نه بگو هندی همه جا دارن به اندازه ۱۰ هزار بخر که تازه تازه تهیه کنی ۴ دونه بریز تو لیوان ابجوشو بریز روش رو حرارت غیر مستقیم۱۰ دقیقه دم بکشه موقع خواب بخور

مووهای خواهرم افتضاح بود الان عالی شده ولی واسه من تاثیر نداشت

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
ریزششو قطع کرد یا به رشدشونم کمک کرد؟

هردو

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
خودتون نتیجه گرفتین؟

تا چیزی که خودمو اطرافیام نتیجه نگیرن معرفی نمیکنم خودمو مدیون کنم از این برند کرم زیر چشم کرم شب ماسک گچی سفت کننده و لیفت کننده و سفید کننده به علاوه تونر ریزش و ژل لاغریشو ماها و اطرافیامون استفاده کردیم خدایش عالی