2777
2789
عنوان

امپول hcg

115 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من چهارشنبه شب دوتا امپول اچ سی زدم فولکولم سمت راست ۲۰ بود پنجشنبه و جمعه شب رابطه داشتم بنظرتون تخمک ازاد شده میتونم هنوز رابطه داشته باشم احتمال بارداریم چند در صد این ماه ؟؟

رابطه تو داشته باش تا نزدیک پریودت.من انپول زدم دکترم گف از فردا تا ۳روز پشت هم اقدام کن بعد اون یه روز در میون تا پریود بعدیت

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
رابطه تو داشته باش تا نزدیک پریودت.من انپول زدم دکترم گف از فردا تا ۳روز پشت هم اقدام کن بعد اون یه ...

سلام گلم من چهارشنبه که زدم پنجشنبه و جمعه رابطه داشتم بعدش حالم بد بود سه روز نداشتم باز سه شنبه داشتم‌واز روز سه شنبه یک شب در میان دارم ...بنظرتون باردار میشم ..الان شما برداری گلم ..من سه تا امپول اس ام جی ۷۸۹پریودیم زدم دوتا هم ام جی روز ۱۱ پریودیم رفتم فولیکولم ۲۰بود که زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم من چهارشنبه که زدم پنجشنبه و جمعه رابطه داشتم بعدش حالم بد بود سه روز نداشتم باز سه شنبه دا ...

من نه باردار نیستم ده روز مونده ب موعدم.من فقط لتروزول خوردم از ۳ تا ۷ پریودم .ده پریود رفتم سونو دوتا فولیکول ۱۹ونیم و ۱۷ داشتم.روز ۱۱ دوتا امپول hcgزدم روز ۱۳ ۱۲ ۱۴ نزدیکی داشتم.البته من شوهرم ضعیف

من نه باردار نیستم ده روز مونده ب موعدم.من فقط لتروزول خوردم از ۳ تا ۷ پریودم .ده پریود رفتم سونو دو ...

ان شاالله هر چی صلاحمونه برامون اتفاق بیافته گلم ..

رابطه تو داشته باش تا نزدیک پریودت.من انپول زدم دکترم گف از فردا تا ۳روز پشت هم اقدام کن بعد اون یه ...

بله عزيزم ايشالا با اين امپول فوليكول ازاد ميشه من ماماهستم و توي پيجم به سوالاتون پاسخ ميدم اگر سوالي داشتيد و اينجا نبودم حتما اينستا هستم اينم لينكشhttps://instagram.com/atefe.taheri__

سلام گلم باردار بودی ؟؟

سلام عزیزم فعلا ۵روز مونده ب موعدم .امروز ۱۴روز از امپولم گذشته.هیچ حسی ندارم چشمم آب نمیخوره

بسلامتی عزیزم خدا پشت و پناهشون عاقبت بخیر باشن ان شالله  میشه بپرسم مشکلتون چی بود و چطور بار ...

مشکل همسرم بود.ای وی اف گلم