2777
2789
عنوان

شوهرم قهره

495 بازدید | 33 پست

دیشب برادرشوهرم اومده بود کلی شوهرمو ماساژ دادو رفت.شوهرمم گفت وای چقدر بدنم سبک شد منم گفتم از این به بعد بده برادرت ماساژت بده  یه لیوان اب دستش بود چنان عصبانی شد که لیوان پر آب رو انداخت بالا تا سقف برخورد کرد همه جای خونم پر اب شد بعد رفت خابید یعنی حرف من بد بود؟

همیشه به من میگه ماسازم بده منم خسته میشم هر روز هر روز میگه بیا ماساژ

الان قهره منم فقط خندیدم با صدای بلند

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

ببخشید ترکیدم یه برادرزاده دارم هروقت طرف یه بچه برم میگه از این ب بعد ب اون بگو عشقم دیگه دوست ندارم یاد شما افتادم 😂😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهمدیگروهرشب ماساژمیدیم😝

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چیزی نبوده ک ناراحت بشه یعنی چی چی لوووس

من فقط منظورم اینبوده اون بهتر از من ماساژت میده بده اون ماساژت بده

شوهر بچه ننر،اخه اینم قهر داره،خب اگه داداشش خوب ماساژ میده خب بیاد ماساژ بده دیگه مگه گفتی که نیاد که قهر میکنه،بگی نیاد یه جور بگی بیاد یه جور دیگه،ولی کلا یکی عصبانی میشه نخند گلم این کار باعث میشه بیشتر عصبی بشه 

ببین سر چی دعوا میشه تو زندگی ها خدایا 

تا دو سه روز باهام حرف نمیزنه الانم خابیده بیدار بشه سلام بدم بهش یا نه اون که معلومه نمیده؟

من فقط منظورم اینبوده اون بهتر از من ماساژت میده بده اون ماساژت بده

هرچی منظورت بوده این واکنش درست نبوده محل نده تا خودش بیاد اشتی کنه ماساژوری مگه هرروز هرروز ماساژ بدی