2777
2789
عنوان

جاری😕😟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 38 پست
خدا بهتون صبر عطاکنه...😂منم زبون باز نبودم و اهل خبرکشی و دروغ..ولی لامصب اون همه روباهم داشت..اوای ...

حالا جالبه جاری آخریم خودشیرینه و همه حرفشو قبول دارن.مثلا هرجا بخان برن اون میگه مکانشو.از قبل.بعد همه خبردار میرن اونجا خخخ  بهجز منو شوهرم البته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر من .یه عمری هر هفته خونه هم بودن  همش جیک تو جیک بعد25-26 سااال به اشتباه خودش پی برد   

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  
واقعااا درکـ نمیکنم آخه چرا به دلیل اینجوری هست برام خیلی عجیبه....همیشه با خود میگم مثل خواهر باهاش ...

شما فقط ۵۰ درصد یک رابطه دو طرفه هستید بقیش به شخصیت , فرهنگ و خیلی چیزای دیگه طرف مقابل بستگی داره !

بهتره با احتیاط جلو بری و بشناسیش , اگه نشناخته و یکطرفه محبت کنی توقع برای خودت و ایشون ایجاد کردی وحالا فکر کن اگه طرف بی جنبه و بی,ظرفیت باشه ...................

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

بله امکان داره

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
منکه دیروز زنگ زدم یلدا رو تبریک بگم جواب نداد بچه ها شما بودید چکار میکردید؟

مگه یلدا مناسبت مهمیه که زنگ زدین برای تبریک؟ آخه چرا خودتون رو کوچیک می کنین؟  اگه کوچیکترین، یه عید نوروز رو تبریک بگین کافیه. کسی که سنش کمتره که موظف نیس همش تلفن دستش باشه به بزرگترا تبریک و تهنیت بگه. خار که نیستیم. کوچیکتریم. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
مگه یلدا مناسبت مهمیه که زنگ زدین برای تبریک؟ آخه چرا خودتون رو کوچیک می کنین؟  اگه کوچیکترین، ...

سلام عزیزم من بزرگترم چون تازه عروس بود گفتم بهش تبریک بگم. سه ماهه جاری شدیم.

خدای مهربانم دوستت دارم