2777
2789
عنوان

ویتاگنوس

138 بازدید | 9 پست

دوستان من ماه قبل از سوم تا 14 ویتاگنوس خوردم تنبلی تخمدان دارم ودر حال اقدامم.. 

امروز سه روز از عادت ماهانه میگذره روز اول لک و خونریزی خعلی کم روز دوم که دیشب بود خونریزی خعلی کم در حد کم بی بی چک هم گذاشتم منفی بود مگه ویتاگنوس تاثیر نداره تو زمان درست قاعدگی؟؟؟ پس چرا ن حاملم نه عادت درس نشدم

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با چهارده تا که درست نمیشه باید 6 ماه دائم بخوری تا درست کنه ولی خیلی خوبه خوش بحالت که میتونی ...

چرا نمیتونی بخوری 

من قطرش دارم میخورم میگن موثرتره،،، ولی چرا خونریزی ندارم نمیدونم امروز باید سومم باشه قاعدتا نمیاد ک اگر تنبلی تخمدان داری پودر اینوفولیک نمیدونم یا اینفولیک اونم واسه تنیلیه من دکتر بهم داد ولی چون دارم ویتا میخورم گفتم الان نخورم چون تداخل داره

چرا نمیتونی بخوری  من قطرش دارم میخورم میگن موثرتره،،، ولی چرا خونریزی ندارم نمیدونم امروز بای ...

من لرزش خفیف ارثی دارم دستام اخیلی کم میلرزه اون ویتاگنوسو که میخوردم کل بدنم میلرزید پاهامم میلرزید دیگه گذاشتم کنار اره اتفاقا امروز اینو فولیک خریدم.توکل بخدا ببینیم چطور میشه

من لرزش خفیف ارثی دارم دستام اخیلی کم میلرزه اون ویتاگنوسو که میخوردم کل بدنم میلرزید پاهامم میلرزید ...

بچه های همین نینی میگفتن خعلی عالیه یکی بوده تا 8 روز یکی یکماه یکی سه ماه جواب گرفته آن شالله میگیری