2777
2789

نع همع ن 

من اگ با کسی مشکلی داشتع باشم اصلا راجبش نظری نمیدم حرفیم ازش باش ن گوش میدم ن چیزی میگم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

https://uupload.ir/files/hbc_img_۲۰۲۰۱۲۲۱_۰۳۰۸۵۴.jpg

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

یه سریا خیلی باحالن.میگن فلان چیزو خریدم فلانیم رفت خرید به من حسودی میکنه حتما😐بابا تنه تو دیده خوشش اومده رفته خریده اخه حسودی کردن نداره که.یا مثلا میگن خواهر شوهرم دیر جواب سلام منو داد ب من حسودی میکنه حتما😂😂😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

گاهی اوقات واقعا حسادت میکنن

مثلا دخترخالم همیشه میگه(...) درس نخوند رفت مث پیرزنها خیاطی یاد گرفت حالا که ترشیده میخواد بره دانشگاه...کاملا واضح مسخرم میکنه حسادت میکنه

در حالیکه خودش درس خونده بیکار و مجرده هیچ هنریم نداره سنشم بیشتره 

خواستگار واسم اومد خالم میگفت وا خاک توسرش مگه دختر قحطی بود...خب این حرفها واقعا نشونه حسادته

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
گاهی اوقات واقعا حسادت میکنن مثلا دخترخالم همیشه میگه(...) درس نخوند رفت مث پیرزنها خیاطی یاد گرفت ...

آره این به نظر حسادته 

شایدم غبطه میخورن

غبطه خوردن مثبته ولی حسادت منفی

نمیدونم ولی بولله جاری من خودش گفت تو رو می بینم حالم بد میشه فشارم می افته ..اصلا من و می بینه رنگ به رنگ میشه ..میگه سفیدا شیز برنج هستن ..کلا من خیلی اوایل حرف نمیزدم فقط خودش تیکه مینداخت الان مادرشوهرم میگه اون اینجاست شما نباشین..بماند ک کلا من آدم رفت و امد حتی با خواهر خودم خم نیستم..میخوام بگم بعضی ها واقعا خودشون و دست کم میگی ن و حسادت می کنن هستن همچین کسایی

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
😂😂😂😂 موهاشو بکشم؟!

😂😂😂😂😂 نمی‌دونم دیگه ، هر بلایی میتونید سر هم بیارید😐😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم