2777
2789
باید نگاهو عوض کرد وگرنه هرجور نگا کنی همونطوره واقعا چیز عجیبیه...بخندی کلاخنده دار میشه..امیدداش ...

دقیقا وهی ادم بگه بدبختم همون میشه وافسردگی شدید میگیره

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا دیگه نمی تونم استپ کنم از ته قلبم میخوام شرایط مو عوض کنم ولی دلهره امووووون نمیده ، کاش حداقل بگن همین وضعیت ثبات داره ، تکلیف مونو بدونیم ...اضطراب آینده ما رو نابود کرده ....

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
هییییی🥺 این حسو ۴ سال پیش داشتم بخاطر افسردگی حاااااادم خیلی بده انشالله مثل من حالت خوب بشه من ...

من شوهرم اذیتم میکنه ازینورم پدرم حالش خوش نیست زندگیمو میبینم پدر مادرمو میبینم که دیگه سرحال و جوون نیستن دلم میخواد بمیرم😭😭😭😭😭

من شوهرم اذیتم میکنه ازینورم پدرم حالش خوش نیست زندگیمو میبینم پدر مادرمو میبینم که دیگه سرحال و جوو ...

اینام تموم میشه این روزام میره

زندگی مثل یه چرخ فلکه عزیزم میچرخه

برا حل مشکلت آیه الکرسی میخونم

الهی مشکلاتت حل بشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
منم پسر کوچیکمو دنیا اوردم حالم خیلی خوب شد

اره بچه خیلی خوبه زندگی آدمو عوض میکنه

خدا حفظش کنه برات😘