عزیزم اون درست در سن بلوغ هست واحساسش بر ذهنش غلبه میکنه، بهتر با هم نخوابین اصلا
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من تو اتاقم تنها بودم، مامانمم از دنیا بی خبر بهش گف بیا پیشم بخوابه منم خودمو ب خواب زدم&n ...
ب بهانه آب خوردن.غذا خوردن دستشویی رفتن.شارژ گوشی.هر بهانه دیگ بلند سو از اونجا .یکم خودت رو توی هال سرگرم کن بعد روی مبل بخواب.یا اصلا تا صبح نخواب بگو ی جاییم درد میکنه