2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم خیلی زده بالا چکار کنم برم ی جا دیگه؟ 

اره عزیزم این سن همینجوریه من کمد رو تمیز میکردم میومد خودش رو می چسباند از پشت ب من 

الان ذهنش همون طرف های به بهانه ی دسشویی یا شارژر پریز برق جاتو جدا کن

حجاب چهره جان می شود غبار تنم                              خوشا دمی که از این چهره پرده بر فکنم
حالم به هم خورد. خیلی کار بدی دیدم 

عزیزم اون درست در سن بلوغ هست واحساسش بر ذهنش غلبه میکنه، بهتر با هم نخوابین اصلا 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
عزیزم اون درست در سن بلوغ هست واحساسش بر ذهنش غلبه میکنه، بهتر با هم نخوابین اصلا 

من تو اتاقم تنها بودم، 

مامانمم از دنیا بی خبر

بهش گف بیا پیشم بخوابه

منم خودمو ب خواب زدم 

اومد زیر ی پتو و کارای بدی کرد

بگو جیکارا کرد کنجکاو شدم😄

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

خدای نکرده تجاوزی مجاوزی چیزی بهت نکنه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
تاپیکم میترکه اخه

سربسته بگو نمیترکونیم

من تو اتاقم تنها بودم،  مامانمم از دنیا بی خبر بهش گف بیا پیشم بخوابه منم خودمو ب خواب زدم&n ...

ب بهانه آب خوردن.غذا خوردن دستشویی رفتن.شارژ گوشی.هر بهانه دیگ بلند سو از اونجا .یکم خودت رو توی هال سرگرم کن بعد روی مبل بخواب.یا اصلا تا صبح نخواب بگو ی جاییم درد میکنه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
2790
2823
2791
2779
2792