2777
2789
مثلا با اخم یا لبخند باشه تو نمایشنامه نویسی میاد دیگه اون ک کارگردانی میکنه نمایش نامه رو پیاده می ...

بله حالت ها که غمگین یا لبخند بر عهده نویسنده است...یا این که کجا باشه...شب باشه روز باشه...همه اش به عهده نویسنده است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثبت فیلمنامه رو شنیدم اما ثبت رمان رو نه

حق چاپ رو خودت میخوای یا میتونی بدی ب ناشر 

اگه خودت میخوای باید ثبت کنی

چون خیلیا ثبت نکردن و نتونستن ثابت کنن و دزدی شده

تو نت بزن دستت میاد

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
من نویسنده ام...یعنی فیلمنامه و رمان و دلنوشته و ....می نویسم.‌‌حالا دنبال یه استادیویی جایی می گردم ...

اگر علاقه مند هستین که آثارتون چاپ بشه حتما سری به انجمن رمان نویسی رمانیک بزنین.

خیلی راحت کارهاتون رو برای چاپ پیگیری میکنن اون درگیری های راضی کردن ناشر و اینارو هم نداره چون همه کارها برعهده خودشون هست آموزش نویسندگی رایگان هم انجام میدن کلی کاربر هم هست که اگه بخوایت آثارتون رو میخونن و نظر میدن تیم نقد هم داره که میتونه به پیشرفتتون خیلی کمک کنه و همه این کارها رایگان صورت میگیره