میلیسنت_مین مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 581 عنوان بیاااااین 83 بازدید | 5 پست یه خواستگار دارم دکتر طب سنتیه😐هیچ اطلاعی هم راجب این شغل ندارمباید پزشکی عمومی گرفت اول؟میخام جواب رد بدم چون زشته حس میکنمنظر شما چیهههپسر خیلی خوبیه مذهبی و خیلی پولدار و قد بلند حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم رو نِمیتونَم سَر و سامون بِدَمـ واسه گُفتَن! بـه جاش اینو از بیدلِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه میگـه:[#دلِآشفتهماراسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...] 《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️ 1399/10/01 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas_j عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2167 یه خانومی درخواست داد و یه سایتی معرفی کرد گویا از نی نی سایت بهتره من که میرم اونجاهر کی خواست بیاد،،،،اسمش سایت مادران هس فک کنمریپلای هم نکنید چون بر نمیگردم بخونم من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐 در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
میلیسنت_مین مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 581 یعنی هیچکس نیست؟🥺 حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم رو نِمیتونَم سَر و سامون بِدَمـ واسه گُفتَن! بـه جاش اینو از بیدلِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه میگـه:[#دلِآشفتهماراسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...] 《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
میلیسنت_مین مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 581 [QUOTE=169349605]یعنی پولدار باشه بقیه اش مهم نیست پولداره خیلی باباش فرمانداره شهرستانه حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم رو نِمیتونَم سَر و سامون بِدَمـ واسه گُفتَن! بـه جاش اینو از بیدلِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه میگـه:[#دلِآشفتهماراسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...] 《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
دخترپاییز۹۸ عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1272 پولداره خیلی باباش فرمانداره شهرستانه پولدار باشه خسیس هم نباشه نه قیاف مهمه نه اخلاق شوهر کن فقط با پولش کیف کن