2777
2789
عنوان

ناراحت شدم....

228 بازدید | 17 پست

برای دوستانی ک تعلیق شدن....

برای کسایی ک اهمیت ندادن....

برای خودشیرینهایی ک نمیدونم چی بهشون میرسه‌‌!!!

برای خودم ک چ هموطنای نامردی دارم!

لطفا برای منم گزارش بزنید تعلیق بشم.واقعا دلم بخاطر متحد نبودنتون گرفت.ملت توسری خوری هستیم.مارو گرونی از پا در نیاورد حالا چنتا مشکل پیزوری چیکار میخواد کنخ!!!همیشه باید با سختی ها وقف بشمو توسرمون بزننن!!وفدایی بدیم!!یکسری هم گفتن بچه بازی!!!شما بزرگ وار عزیز ب بچه بازی احترام میزاشتید!مسیله مشکلات نیس مسله شعور ما هست ک هر بلایی سرمون بیاد بی اعتناییم.خواهشا نینی یار ۵ رو صدا کنید منو هم مثل بقیه دوستان تعلیق کنه 🙏

متاسفم برای هممون کاش نسلمون مثل ماها بی غیرت نباشه 

من با شما موافق هسسسستم اما با اینکه برای تاپیک دیگران گزارش بزنیم نه 

شاید یکی تو غربته اینجا تنها پناهش هست تنها سرگرمیش هست و کاربرا همدردش هستن 

و خب درست نیست که ما براش گزارش بزنیم دور از انسانیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملاااا موافقم

این همه خودمونو کشتیم که تاپیک نذارید باز بعضیا....واقعااااا که

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
من با شما موافق هسسسستم اما با اینکه برای تاپیک دیگران گزارش بزنیم نه  شاید یکی تو غربته اینجا ...

همین شما شخص شما نی نی یار تشویق کردین تعلیق کن تعلیق کن ما کور نیستیم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
همین شما شخص شما نی نی یار تشویق کردن تعلیق کن تعلیق کن ما کور نیستیم 

من تشویق کردم تعلیق کن؟ بعیده از شما 

لطفا لینک تاپیک رو بذارید تا خودم و بقیه هم ببینیم که من چنین حرفی زدم

من حتی یادمه که یه بار گفتم چند شب پیش که گزارش بزنیم ولی بعدش نظرم عوض شد و تا الان برای هیج کسی گزارش نزدم میتونید نی نی یارو تگ کنید چک کند

جریان چیه؟

من تازه اومدم

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
کاملاااا موافقم این همه خودمونو کشتیم که تاپیک نذارید باز بعضیا....واقعااااا که

تا وقتی چنین افرادی در جامعه هستن ب هییییچ جایی نمیرسیم و جوونیمون نابود شد....

جریان چیه؟ من تازه اومدم

بخاطر مشکلات زیاد سایت قرار شده همه تاپیک نزنیم.مشکلات سایت:عوض نشدن پروفایل.پاک نکردن تاپیکای درخواستی.تبلیغات بیش از حدو اینک نمیشه عکس گذاشت.بیاید از همینجا یکی شدنممونو استارت بزارنیم🙏

من تشویق کردم تعلیق کن؟ بعیده از شما  لطفا لینک تاپیک رو بذارید تا خودم و بقیه هم ببینیم که من ...

بیکار نیستم لینک تاپیکو پیدا کنم خودم دیدم خودتم می دونی آدم دروغگویی هم نیستم رو هوا هم حرف نمی زنم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
بیکار نیستم لینک تامیکو پیدا کنم خودم دیدم خودتم می دونی آدم دروغگویی هم نیستم رو هوا هم حرف نمی زنم ...

میشه دقیقا بگی تو چه تاپیکی اینو گفتم؟ متن پست رو هم بگو البته اگه بیکار نیستی😏یادم نمیاد چنین حرفی زده باشم اگرم گفتم اشتباه کردم 

بخاطر مشکلات زیاد سایت قرار شده همه تاپیک نزنیم.مشکلات سایت:عوض نشدن پروفایل.پاک نکردن تاپیکای درخوا ...

کلا نی نی سایت خیلی عوض شده

هم مدیریت و هم کاربراش

مثل سال های قبل خوب نیست

من خیلی کم میام سایت

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.