2777
2789
نمیشه عزیزم من میخوام ولی سخته خیلی سخته خانوادم شک کردن ولی اگه مطمعن بشن بیچاره میشم شاید خنده‌دار ...

من نمیدونم خانوادتون چطور هستن ، مثلا بفهمن دعواتون میکنن و از خونه بیرونتون میکنن ؟؟؟ یا حمایتتون نمیکنن؟؟؟

اگه هیچکدوم اینا نیست فقط دعواتون میکنن ، فقط به خانوادتون بگید هرچقدر هم دعواتون کردن مهم نیست 

مهم یک چیزه ، بهتون کمک‌کنن تا ترک کنید  

از هیچ چیز نترسید ، و به خانوادتون پناه ببرید

سنگین ترین نوع اعتیاد با روش ترک درست و پیگیری قابله درمانه

من نمیدونم خانوادتون چطور هستن ، مثلا بفهمن دعواتون میکنن و از خونه بیرونتون میکنن ؟؟؟ یا حمایت ...

از چشمشون میوفتم،دیگه بهم احترام نمیزارن،بقول معروف میشم ننگ خانواده حمایت نمیکنن که هیچ هدشاتم نکنن جای شکر داره

حرف دلتو زدی دلشو زدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخشیدمن خونم باقرشهرهستش روانشناس خوب توباقرشهریاشهرری سراغ داریدبعدمخام هزینش کم باشه راستش مستاجرم شوهرمم کارگریعنی شغلش آزادیوقتیای کارمیکنه یوقتای نه الانم که ترک ببرمش دیگ نمتونه برهسرکارپولشوندارم چقدرمیشه هزینش ؟؟

از چشمشون میوفتم،دیگه بهم احترام نمیزارن،بقول معروف میشم ننگ خانواده حمایت نمیکنن که هیچ هدشاتم نکنن ...

عزیزم اکثر کسایی که اعتیاد دارن ، خانواده وقتی متوجه میشن ، شرایطشون همینطوره که میگید ، از چشم میفتن ، احترام نمیزارن ، مدام درحال سرزنش شدن هستن ، مدام چک میشن و خیلی چیزای دیگه اما اکثرشون وقتی موفق میشن و ترک‌میکنن ، نگاه خانواده بهشون مثل سابق نیست و تقریبا بعد یه مدت فراموش میکنن ، برای خانواده این مهمه که فامیل نفهمن، خب نذارید بفهمن 

اما شما و اعتیادتون هست که مهمه نه اینکه از چشم خانواده بیفتین ، اینا بعد ترکتون همش درست میشه

اگه هم واقعا خانوادتون حمایتتون نمیکنن ، بازم ترکتون رو رها نکنید ، هرطور شده اقدام  کنید

بخشیدمن خونم باقرشهرهستش روانشناس خوب توباقرشهریاشهرری سراغ داریدبعدمخام هزینش کم باشه راستش مستاجرم ...

نه من اونجا کسی رو‌نمیشناسم 

اگه هزینه اش رو ندارید 

میتونید بیاید تهران برید کنگره ۶۰ ؟؟؟ همه چیزش رایگانه

عزیزم اکثر کسایی که اعتیاد دارن ، خانواده وقتی متوجه میشن ، شرایطشون همینطوره که میگید ، از چشم میفت ...

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت،حتما سعی میکنم ترک کنم و اگه دیدم به تنهایی نمیتونم حتما به خانوادم میگم شاید من اشتباه میکنم و حمایتم کردن،درکل مرسی بخاطر وقتی که برام گذاشتی و راهنماییم کردی عزیزم امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق و سربلند باشی🌹⁦♥️⁩🌹

حرف دلتو زدی دلشو زدی
نه من اونجا کسی رو‌نمیشناسم  اگه هزینه اش رو ندارید  میتونید بیاید تهران برید کنگره ۶۰ ؟ ...

فقط هرینه کتاب و ازتون میگیرن ، درمان با کنگره ۶۰ یکم طول میکشه اما بسیار مطمئن هست ، چون‌مصرف شوهرتون سنگین نیست احتمالا بهتون کنگره رو‌پیشنهاد میکنن 

بازم‌خودتون بپرسید 

البته مدت مصرف شوهرتون طولانی نبوده ، ترک با کنگره ۶۰ هم قطعا برای ایشون خیلی طولانی نمیشه 

فقط مشکل اینه رفت وامد براتون سخته

سه راه ورامین خیابان ابن بابویه ، روبروی ابن بابویه پلاک ۱۸۳

سلام

اگر مشاوری که آشناتون بهش مراجعه کرده تهرانه میشه لطفا اسم و ادرسشو بگید

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
سه راه ورامین خیابان ابن بابویه ، روبروی ابن بابویه پلاک ۱۸۳

فقط میدونم کنگره ، درمان و مشاوره و کلاساش کاملا رایگانه فقط پول کتاب ازتون میگیرن ، فکر کنم درمانش  به شکل سنتی هست ، یعنی با خود موادی که مصرف میکنه درمانش میکنن ، کم کم مقدار مصرف رو به صورت اصولی کم‌میکنن و خیلی به بعد روانی و‌جهان بینی فرد توجه میکنن