2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند وقته به متادون معتاد شدم وقتی ترکش میکنم تا یکی دو روز از آخرین مصرفم خماری نمیکشم ولی بعد دو روز شروع میشه،من بعد دو روز از آخرین مصرفم حالت خستگی شدید و کسالت پیدا میکنم و عرق میکنم و اینکه اعتماد بنفسم بشدت میاد پایین ولی احساس درد تو بدنم نمیکنم،جالب اینه هروقت مریض شدم و تب کردم خماریم از بین میرفت و اگه مصرف نمیکردم اصلا خمار نمیشدم و سرحال بودم

حرف دلتو زدی دلشو زدی
بخشیدخیلی سخت هست ترک کردنش ؟؟بعدمن همسرم کلن ۶ماه مصرف مکنه اونم فقط تریاک هستش 

خواهش میکنم 

اشنای من روش کلینیک رو انتخاب کرد ، اون حدود ۱۰ سال استفاده میکرد ، مصرفش شیره بود  به صورت خوراکی 

اون تا زمانی که تو کلینیک بود هیچکدوم از دردهایی که کشید یادش نبود ، موقعی هم که اومد خونشون ، میگن درد داشت اما دردش با دارو کنترل میشد ، یعنی قابل تحمل هست 

ماله شوهر شما که هم مدتش کمتر بوده هم نوعش سبکتر 

قطعا راحت تره

بعدبخشیدمن هنسرم کلن درروزاندازه یه نخودمصرف مکنن ولی وقتی نمیکشن لرزمیگره باتپش قلب پادرددارن ؟؟

اینا عوارض ترکش هست 

شوهر شما بیمار هست عزیز ، یک بیمار هم برای درمان به دارو‌احتیاج داره ، همینطوری که نمیشه 

درمانش رو اصولی پیگیری کنید تا موفق بشید 

مبادا بیفتید تو چرخه ترک و‌مصرف دوباره ، یکبار برای همیشه بهترین روش رو انتخاب کنید

بخشیدمن اصلن نمدونم جکارکنم الان بنظرتون برای ترکش که دردنداشته باشه زیادسختی نکشه مراحلشومیشه بگید

من تو اون متن کامل توضیح دادم ، بالاخره هرکاری یه تاوانی داره ، مگه میشه ترک بدون درد باشه ، اما جوری ترک کنه که دردش براش قابل کنترل باشه 

فکر کنید خدای نکرده کرونا گرفته ، اونم کلی درد داره دیگه

بخشیدمنظورم اینه مثل جه داروهای یادکترجس ببرمش جکارکنم 

اول باید دنبال یه روانشناس اعتیاد خوب بگردین و بهش مراجعه کنید 

این اشنامون رفته بود کلینیک ، روانشناس کلینیک بهش میگفت چرا اول رفتی هزینه رو‌پرداخت کردی اول باید میومدی پیش من ، من بهت میگفتم روش ترک اینجا مناسب مصرفت هست یا نه ، روانشناسه خیلی ادمه درستی بود  

سلام  در اسرع وقت اقدام به ترک‌کنید ، تا مثل بقیه ا‌دمها سالم زندگی کنی عزیز

نمیشه عزیزم من میخوام ولی سخته خیلی سخته خانوادم شک کردن ولی اگه مطمعن بشن بیچاره میشم شاید خنده‌دار باشه ولی میخوام فقط یبار دیگه مریض بشم و تب کنم تا خماریم خودبخود از بین بره اینجوری راحت و بدون جلب توجه ترک میکنم

حرف دلتو زدی دلشو زدی
بخشیدمنظورم اینه مثل جه داروهای یادکترجس ببرمش جکارکنم 

داروهارو دکتر متناسب با نوع اعتیادش باید بنویسه 

عزیز ترک اعتیاد این نیست که یکی تو فضای مجازی بهتون بگه چه دارویی استفاده کنید 

میدونم خیلی ناراحت هستید و‌میخواید به همسرتون کمک کنید ، اما احساسی برخورد نکنید کاملا منطقی باشید