2777
2789
عنوان

خسته شدم از این دیابت لعنتی

496 بازدید | 14 پست

همش فکر میکنم بچم به دنیا بیاد زبونم لال دیابت نگیره

هرچی میخورم به قندش فک میکنم

از صبح تا شب خودم و سوراخ سوراخ میکنم ببینم چند شده قندم

آهای خانمایی که تو بارداریتون راحت همه چیز میخورین. خداروشکر کنین که خیلی نعمت بزرگیه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

امشب شب یلدا

نه کیک نه شیرینی نه دسر نه بستنی نه هیچ کوفتی نتونستم بخورم

یکم میوه خوردم که همونم رفت بالا بعد شام کوفتم شد نتونستم بخورم که بالاتر بره

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید از کجا فهمیدین قند دارین اولین دفعه؟علامتش چی بود؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
درکت میکنم منم توی همین وضعیتم. آزمایش قندت عددش چند بود؟چندهفته ای؟

ناشتا صد بعد غذا هم اگه هیچی نخورم یا کم بخورم کمه

هفده هفته از اول باهامه

ببخشید از کجا فهمیدین قند دارین اولین دفعه؟علامتش چی بود؟

چکاب بارداری همون اول

چکاب بارداری همون اول

😭یعنی تا قبل از این خبر نداشتین؟میگن دیابت با رژیم غذایی سالم و ورزش و مصرف مایعات مناسب ،قابل کنترله  پس اصلا نترس

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
شما هم خدا رو شکر کن که فقط دیابت بارداری داری نه دیابت نوع یک شما ۹ ماه سوراخ سوراخ میشی امثال من ...

متاسفم عزیز

همونم شک دارم همیشه نباشه چون قبلا که آزمایش ندادم بفهمم که دارم یا از دوسال پیش سر پسر اولم نرفتم چکاب

بعدم عزیزم خودم به درک؛ نگران بچمم که مبتلا نشه همش استرس اون طفل معصوم و دارم

😭یعنی تا قبل از این خبر نداشتین؟میگن دیابت با رژیم غذایی سالم و ورزش و مصرف مایعات مناسب ،قابل کنتر ...

نه قبلا دوسال پیش چکاب دادم نداشتم 

الان نمیدونم مربوط به بارداریه یا کلا

[QUOTE=169340966]متاسفم عزیز همونم شک دارم همیشه نباشه چون قبلا که آزمایش ندادم بفهمم که دارم یا از دوسال پیش سر پسر ...[/QUOTEحق دارین سخته 

نه اصلا نگران ابتلای بچتون نباشین 

من خودم با وجود دیابت نوع یک باردار شدم بچمم الان سالمه خداروشکر.استرس باعث زیاد شدن قند خون میشه.بعد از وعده های غذایی مخصوصا، یک کم تحرک داشته باشین انشاالله این دوره هم تموم میشه

منم از دیابت بارداریم خیلی ترسیدم.

مدام سرچ میکردم چی بخورم چی نخورم

اینقدر به خودم سخت گرفتم که دو هفته ای از ۱۱۵ شد ۸۱

اما بچم سقط شد...این همه زحمت به هدر بره سخته...امان ازین درد بی ثمر...

منم از دیابت بارداریم خیلی ترسیدم. مدام سرچ میکردم چی بخورم چی نخورم اینقدر به خودم سخت گرفتم که د ...

متاسفم

علت سقطش چی بود؟

چند هفته؟