2777
2789
چرا نباید بگی؟! مامانت نمیدونه بارداری؟!!! چشه شوهرت؟

یه بار باردار شدم  ۱۳هفته ایست قلبی شد  گفت چش زدن😶😷...میگم بعد ۱۵سال کی چش میزنه میگه نباید بگی  تنها عیبی که داره خیییلی به این چیزا معتقده

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه جات بودم فعلا غذای جدید رو بی خیال شو. خدا کمکت کنه عزیزم. نخود و کشمش هم مقویه برای میان وعد ...

والله دیگه اشکم در اومده خیلی سخت باردار شدم با بار سوم میکرو شما هم دعا کن پایان خوبی داشته باشم.با این اوضاع

یه بار باردار شدم  ۱۳هفته ایست قلبی شد  گفت چش زدن😶😷...میگم بعد ۱۵سال کی چش میزنه میگه ن ...

حق داره  چشمش ترسیده...من اعتقاد نداشتم ولی اینقد حسرتمو خوردن تابچم سقط شد .بعدم بهم گفتن بچه میخاستین چکار.حالا همون آدما میگن چرا بچه نمیاری...کاش ما هم نگفته بودیم کاااااااااااش..خدا برا شما حفظ کنه ان شاا..

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
حق داره  چشمش ترسیده...من اعتقاد نداشتم ولی اینقد حسرتمو خوردن تابچم سقط شد .بعدم بهم گفتن بچه ...

تو رو خدا برام دعا کن😭😭😭🙏ان شاالله خدا حاجت همه مون و بخیر عطا کنه 

تو رو خدا برام دعا کن😭😭😭🙏ان شاالله خدا حاجت همه مون و بخیر عطا کنه 

چشم عزیزم قابل باشم حتما...شما بارداری دعات زودتر مستجاب میشه برا منم دعا کن خدا به منم بچه بده

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
چشم عزیزم قابل باشم حتما...شما بارداری دعات زودتر مستجاب میشه برا منم دعا کن خدا به منم بچه بده

ان شاء الله  خدا به حق حضرت زینب سلام الله علیها  دلت و شاد کنه

والله دیگه اشکم در اومده خیلی سخت باردار شدم با بار سوم میکرو شما هم دعا کن پایان خوبی داشته باشم.با ...

ان شاءالله عزیزم به چیزای خوب فکر کن

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️