2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

103 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من هر ماه پریود شدنی دل درد کمر درد شدید سینه درد شدید طوری ک نمیشد دست ب سینه زدن نمیتونستم روشکمم بخوابم برادرد سینه ولی این ماه اصلا هیچ درد سینه ندارم ترشح زیاد دارم دل درد کمر درد خفیف دارم البته درد شکمم فقط  ی طرفه زیر دلم سمت چپ اون خوب میشه دوباره سمت راستم میگیره خفیفه ۶ماهه اقدامم ۲روزم مونده ب پری چک زدم منفی بود ۹روز پیشم خون دادم اونم منفی بود ولی کم اشتها شدم خیلی سردرد خستگیم دارم نظرتون چیه

آزمایش پرولاکتین دادی؟؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زود تست دادی. بذار موعدت بگذره

حالت تهوع اینا دارم سمت چپ دلمم درد میکنه اخه میگن باید لک بینی قهوه داشته باشی من ندارم کمرمم سمت راست دلم زیرش درد میکنه کمرمم همون طرفش درد میکنه من اشتهام خوب بود ولی خیلی کم اشتها شد گشنمه ولی دوس ندارم غذا بخورم 

بچه ها ببخشید منم اقدامم امروز ی ترشح خیلی بزرگ معذرت میخوام ازم اومده چیه این 

منم ترشح خیلی دارم یعنی شرتم خیس میشه مث سفیده تخم مرغ میاد تودستم خودمو شستنی ولی اصن بو نداره سفیده 

حالت تهوع اینا دارم سمت چپ دلمم درد میکنه اخه میگن باید لک بینی قهوه داشته باشی من ندارم کمرمم سمت ر ...

برای حالت تهوع هم خیلییی زوده عزیز دلم

ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد بذار موعدت بگذره بیبی بزن

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
آزمایش پرولاکتین دادی؟؟؟ 

شما سردرمیاری از پرولاکتین ؟؟والا دکتر دید گفت خوبه چیز خاسی نگفت ولی یکی از آشناهامون دکتره گفت بالاس احتمال بارداری هست

شما سردرمیاری از پرولاکتین ؟؟والا دکتر دید گفت خوبه چیز خاسی نگفت ولی یکی از آشناهامون دکتره گفت بال ...

چند مگه مال تو ببین من چهارسال اقدامم یه دفعه رفتم ازمایشگاه عوضی ها خدا بگم چیکارشون نکنه آزمایش هام اشتباه گرفته بودن من درد سینه بود مثل تو پیش هرکی میرفتم میگفتن خوبی طبیعی رفتم یه آزمایشگاه دیگه دکترمم عوض کردم تا پرولاکتینم بالا بود کلی مثل تو منتظر بود کلی امید میکشیدم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اره دادم۱۰روز پیش یکیش زده ۴۲۹.۵mlu یکیش ۱۱۸.۵۵۵ یکیش ۳۳-۴۱۳

ببین نگاه کن یه جا نوشته نتیجه result یه جا هم رنج همون آزمایشگاه نوشته مال من بالا بود ۴۲بود رنج آزمایشگاهم بود تا ۲۵ 

هر پریودی زار زار گریه میکردم بنظر اولین قدم اینه یه دکتر خیلی خوب ویه آزمایشگاه خیلی خوب برو قدم دوم اینه ورزش کن خیلی ورزش کن برقص به بچه فک نکن منم قند تو دلم آب میشه بچه میبینم ولی چه میشه کرد فیلم های کمدی حتی شبهای اقدامات به بچه فک نکن نهایت لذت رو ببر هم خود هم شوهرت ان شالله حامله میشی