2821
2789
عنوان

من پیام بدم؟؟

87 بازدید | 6 پست

سلام 

یه سوال..من با عشقم رابطم عالی بود حتی دعوا هم نکرده بودیم ولی همش میگفت توجه کن در صورتی که خودش خیلی توجه نمیکرد چون سرکار میرفت..یهو رفت و دوهفته بعد اومد و پشیمون که بیا باز باهم باشیم من دوست دارم و ازت فقط توجه خواستم منم گفتم ازت توجه میخوتستم وقتی نمیدادی چطور توقع دریافت داشتی؟؟؟خلاصه اوکی شدیم توجه و مهربونیش بیشتر شده بود ولیدوباره به طور عجیب گفت چرا یه زنگ یا پیام نمیدی؟گفتم به همون دلیل که تو نمیدی خلاصه باز به طور عجیب یه هفتس رفته بی خدافظی..قول و قرار ازدواجم گذاشته بودیم اصلا شماره مامانمو میخواست ولی نمیفهمم اگه میخواد چرا میره؟اصلا شما بگید دختر بیشتر توجه میخواد یا پسر؟

مگه مهدکودکه گروکشی می‌کنی بچه نیستی که تو محبت کن خب خیلی بیشتر خیلی ببین چطور میاد سمتت

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.