بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا چه حد قهری؟ دلخوری یا نه کینه و کدورت و جدایی افتاده ؟ اگه دلخوری خوب زنگ بزن فقط به مادرش ...
اره خیلی وقته و دعوای بدی بوده.اونم هیچ وقتی تا حالا نیومده منت کشی.همیشه من رفتم و حتی حاصر نییت قبول کنه در دعوا دو طرف مقصرن..اره راس میگی ندم بهتره
اره خیلی وقته و دعوای بدی بوده.اونم هیچ وقتی تا حالا نیومده منت کشی.همیشه من رفتم و حتی حاصر نییت قب ...
عزیزم ، من تجربشو داشتم ، دوران عقدم ۵ ماه قهر کرد واصلا سمتم نیومد، ولی من چندبار منت کشی کردم و فایده نداشت و طاقچه بالا گذاشت ، اخرم به وساطتت دیگران اشتی شد ، دوباره و صدباره تکرار کرد ، اخر سرم جدا شدم ازش تو دوران عقد
ده روز پیش من رفتم منت کشی باز قهر کردیم .ده روزه الان ولی دوماهم قهر بودیم که اخرش من رفتم منت کشی
اشتباه منو نکن ، اون باید دنبال تو باشه نه تو دنبال اون، دیگه تلاشتو کردی همین که عذاب وجدان نداری کافیه، اگه تورو و زندگیشو بخواد میاد سراغت . غصه نخور .