2777
2789
عنوان

چکار میکنین

213 بازدید | 22 پست

بچه ها امشب چکار میکنین ما مثل بقیه شبا شام میخوریم بعد همین😁😂😂دوست ندارم شب یلداهای شما خیلی بهترع هر سال بر ما همینجوریه هم عید هم شب یلدا چکار کنیم خوش بگذره ناراحتم😞

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر سال مهمونی میدادم یا باغ یا رستوران 

امسال خودمون دو تا ساده و بدون هیچی 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اتفاقا الان داشتم ب این فکر میکرد چقد ادم تو این نی نی سایت دل میگیره برا امشب ک شاید نتونه کاری کنه. 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
اگه دوستان منو نبلعن خونه مادرشوهر دعوتیم.

نه فقط مواظب باشین تو راه❤

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

مث هرشب فقط یه فال حافظ میگیرم😁

😞😞☺

نه همسایه ایم

اها بهتر😁😊😊

یه شام خوشمزه بپز؛کیکی ؛میوه؛پفیلا؛پغک ؛ژله هر چی تو خونه داری ؛یکم خونه رو تزیین کن . شوهرتو سورپرایز کن به خودتم خوش میگذره . منم شوهرم سرکاره می‌خوام ناشب همین کارو کنم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
یه شام خوشمزه بپز؛کیکی ؛میوه؛پفیلا؛پغک ؛ژله هر چی تو خونه داری ؛یکم خونه رو تزیین کن . شوهرتو سورپرا ...

شوهر ندارممم😁😁😁😁عزیزم با خانواده منظورم بود مامانم وبابام و خواهرم و من مجردیم همه

شوهر ندارممم😁😁😁😁عزیزم با خانواده منظورم بود مامانم وبابام و خواهرم و من مجردیم همه

اهاااا ؛پس برو دست پخت مامانو بخور کیف کنننن    

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
اهاااا ؛پس برو دست پخت مامانو بخور کیف کنننن      

😂😂من میخام امشب شام درست کنم نه همیشه غذاهای خوشمزه با منه اما حیف خانواده پایه ای ندارممم شاد نیستیم هیچ وقت😌😌😌🤐