2777
2789
عنوان

بارداری

166 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من یه هفته پیش تاپیک گذاشتم که علائم حساسیت سینه و تهوع دارم الان ۴ روز از موعدم گذشته ولی بی بی چک منفی بود شرایط آزمایش گرفتن هم فعلا ندارم 

به نظرتون باردارم ؟ کسی بوده با بی بی چک منفی باردار بوده باشه  ؟

عزیزم من همه علائم حاملگی داشتم پری شدم ولی واسه ابن میکم امیدوار نکن خودتو علائم دل خوش نشو انشالله که باردار باشی

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم من همه علائم حاملگی داشتم پری شدم ولی واسه ابن میکم امیدوار نکن خودتو علائم دل خوش نشو انشالله ...

اتفاقا دوست ندارم باشم بچم هنوز یه سالو دوماهشه

پس انشالله که نباشی 

من ۴ماه بود بچم یه دو ماه حامله بودم😑

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 

اره من بی بی چکم منفی بود اما باردار بودم

ولی علایم نداشتم،۲۵ روز که پریودم عقب افتاد تازه علایمام مثل سینه دردو تهوع شروع شد

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
چرا عزیز. من دوره هام ۲۸روزه منظمه. تا   ۱۲ ۱۰روز بعد از تاخیر بی بی هام منفی بود تا رفتم آزمای ...

منم پری هام دقیق ۲۸ روزه

۱۳ روز تاخیر داشتم ازمایشم مشکوک بود بی بی ام منفی

۲۳ روز که عقب انداختم تازه مثبت شده

جنسیت بچتون چیه؟

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
اره من بی بی چکم منفی بود اما باردار بودم ولی علایم نداشتم،۲۵ روز که پریودم عقب افتاد تازه علایمام ...

الان من موندم از کجا بفهمم واقعا بارداری قبیلم یه هفته قبله پریود بی بی چک مثبت شد هنوز حتی علائم نداشتم 

اعصابم بهم ریخته 🤔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز