bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان رفع سنگینی 205 بازدید | 6 پست خانوما میگم اگه سنگینی افتاده باشه روادم میگن سوره بقره خوندنش خوبه میشع اگه کسی تا حالا خونده بهم بگه چجوری خونده و تا چند روز؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/09/30 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 چرا سنگینی بیوفته روت چکار کردی زیادی فال گرفتم احساس میکنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 برامنم بگیر😢🙏 دادم کسی برامگرفت الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
havosh عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 5294 دادم کسی برامگرفت آها اینطوری که سنگینی رو تو نمیفتهحالا قرآن بخون ذکر بگو صوت قرآن گوش بده خوبه دعام کنید🙏
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 آها اینطوری که سنگینی رو تو نمیفته حالا قرآن بخون ذکر بگو صوت قرآن گوش بده خوبه مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین