2777
2789
عنوان

موز خر 🍌🍌😒😏😶

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 42 پست
واسه 6تا موز هم جواب پس میدین یعنی؟ ما اصلا پولدار نیستیم جزو قشر ضعیفیم حتی، اینجور مواقع بخریمم کس ...

بخند بابا کی بازپرسی کرد و کی جواب پس داد؟😂😂

ما خودمون خریدیم بعدش خندیدیم 

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑😑😑😑 وا مگه کار خلافی کرده !!! ۴ تا موز خریده ها😂😂😂😂😂😂

والا من همچین کاری کنم خودمم با موزا قورت میده😫

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
واسه 6تا موز هم جواب پس میدین یعنی؟ ما اصلا پولدار نیستیم جزو قشر ضعیفیم حتی، اینجور مواقع بخریمم کس ...

از مون جواب میکشند!!!

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

خوب چکار کنیم نخریم؟؟؟؟ مگه میشه نخورد؟؟؟؟

اگر همه نمیخرن میموند خراب شه تا ارزون شه اره

ولی وقتی همه میخرن منم میخرم...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

من ک اصلا قیمت نمیکنم...میرم از جلو در شروع میکنم ب هر چی برسم برمیدارم اصلا وزنشم مهم نیست چشمی هر چقدر حس کنم کافیه همون اندازه برمیدارم...

میوه هم نخوریم ک نمیشه اخرش هزار تا مریضی میگیریم از نخوردن

شوهر واسه میوه بخواد جواب پس بگیره باید زد تو کلش  

من ک اصلا قیمت نمیکنم...میرم از جلو در شروع میکنم ب هر چی برسم برمیدارم اصلا وزنشم مهم نیست چشمی هر ...

قیمت کردن خوبه چون جاهای مختلف قیمتا بالا پایین داره و وقتی نمیپرسی ممکنه بهت بندازن و گرون حساب کنن! باید بدونن حواست هست ولی اینکه حالا یه بار بری بخری و چون گرون شده از شوهرت بترسی نشونه ی ضعیف و توسری خور بودنه

قیمت کردن خوبه چون جاهای مختلف قیمتا بالا پایین داره و وقتی نمیپرسی ممکنه بهت بندازن و گرون حساب کنن ...

من همیشه از سر کوچمون خرید میکنم دیگه میشناسه میرم تو خودش مشماهارو میاره میدونه گرون و ارزون بده من بازم میخرم...

مواد غذایی رو همیشه قیمتاشو نگاه میکنماااا ولی میوه رو چون هر چی تو مغازه هست باید بخرم دیگه دونه دونه هی نمیپرسم

چقد اینجا ارزونیه پس

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار