2777
2789
عنوان

لباس شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما هم بر عکس هر سال تنها هستیم

من دامن کلوش و کوتاه قرمز

شومیز مشکی و پاپوش بافت قرمز می پوشم

البته فعلا سر کار هستم و هنوز هیچ کاری نکردم😔😔😔😔

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
ما هم بر عکس هر سال تنها هستیم من دامن کلوش و کوتاه قرمز شومیز مشکی و پاپوش بافت قرمز می پوشم ...

منم سرکارم

غصه نخور

رفتم خونه شام میزارم و یکم باقالی میخرم.زود میپزن

یه ژله انار ساده هم میخرم

منم سرکارم غصه نخور رفتم خونه شام میزارم و یکم باقالی میخرم.زود میپزن یه ژله انار ساده هم میخرم

فقط ژله ها رو از دیشب آماده کردم 

همین 

بقیش رو باید عصر انجام بدم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
ما هم بر عکس هر سال تنها هستیم من دامن کلوش و کوتاه قرمز شومیز مشکی و پاپوش بافت قرمز می پوشم ...

دامن کوتاه قرمزه رو جلو پسرتون می پوشید؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

@منیژه_ میشه درخواستمو قبول کنی

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
نه عزیزم من اینجا فقط برای تبادل نظر میام و از نظرات استفاده میکنم. برای دوست شدن نیومدم

مزاحم نیستم در یک متن دیدم نوشتین در میانه دعانویس و جن گیر خوب میشناسی خواستم بپرسم ازت بخدا زندگیم پاشیده 

کارشو دیدی 

خودت نتیجه گرفتی 

تلفنی انجام میده 

تهرانم

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
مزاحم نیستم در یک متن دیدم نوشتین در میانه دعانویس و جن گیر خوب میشناسی خواستم بپرسم ازت بخدا زندگیم ...

نه بخدا 

نه دیدمش نه آدرسی ازش دارم 

بعدشم یه جنگیر و یه مشت جن نمیتونن زندگیتو نجات بدن عزیزم

از یکی از دوستای مادرم شنیدم که باید بری میانه از هرکسی بپرسی میشناسنش