2777
2789

دعوت می کنه خونش دیگه نمیدونم چکارکنم بشینم کمک نکنم؟خواستم کمک کنم گفت توبشین فقط بمن .دراتاق بچشوبست یکدونه اسباب بازی هم به بچه ۵ساله ندادپسرم فقط خوابیداززیردراتاقونگاه کردشوهرم عصبانی شدگفت پاشوبریم همه گفتن نه منم گفتم زشته تاااادروبازکردیه ماشین کوچولوداد 

شما برا بچه ت اسباب بازی ببر که نخواد اون بهش بده اونم با منت

همه چی ببر که نیازی به اون نباشه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مجبور شدی بری خونه شون خودت اسباب بازی ببر گرچه بچه ها از اسباب بازی های همدیگه خوششون میاد

مگه اسباب بازی برای بازی نیست ؟ نمیدونم چرا بعضیا عین طلا ازش مراقبت میکنن که چی بشه اسباب بازی برای بازی و خراب کردن و ساختن و کیف کردنه

عجب 

ای دلم کباب شد برا پسرت الهی عزیز دلم خوب بچست دیگه نرید خونش بابا خونه همچین آدمی نرید بهتره 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

فکر کردم جاری منو میگی حالا ک کرونا هست همون سالی یبارم رفت آمد نداریم هروقت میبینمش شب از حرص کاراش خوابم نمیبره 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦