2777
2789
عنوان

حالا ک قرار از 1 دی تاپیک نزنیم...

144 بازدید | 15 پست

بیاید ت گروه تلگرام دور هم جمع باشیم🤗🤗🤗

@ninisitia

تکرار غریبانه‌ی روزهایم چگونه گذشت، وقتی روشنی چشمهایم در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه تاپیک نزدن چیه؟

از یک دی نه تایپک بزنیم

نه پست بزاریم

برای اینکه سایت رو درست کنن

شما هم اگه قبول دارین

این تایپک رو بزنید و قفلش کنید که کسی گزارش نده

بیاین کل نی نی سایت رو از این تایپک قفل شده پر کنیم

و یادتون باشه نی نی سایت های عزیز این طرح تایپک تا قبل ۱ دی قابل اجراست  #تا_سایت_درست_نشود_تایپک_نمیزنم

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
تحریم کنیم سایتو....

واسه اینکه تاپیکامونو نمیتونیم حذف کنیم با گذاشتن عکس؟؟ اگه اولی باشه منم هستم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
واسه اینکه تاپیکامونو نمیتونیم حذف کنیم با گذاشتن عکس؟؟ اگه اولی باشه منم هستم 

❤️❤️❤️

آیدیه گروهمون 

@ninisitia

تکرار غریبانه‌ی روزهایم چگونه گذشت، وقتی روشنی چشمهایم در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود🖤

بعید میدونم اتحاد بوجود بیاد همیشه هستن کسانی که با جمع نیستن. 

دقیقا مثل زمانی ک دبیرستانی بودیم میخواستیم یه روزو تعطیل کنیم همه اوکی میدادن ولی معلوم شد سه چهار تا گیج رفتن سرکلاس بخاطر خودشیرینی

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
چرااا

برای خیلی چیزا آپلود عکس نمیشه، تبلیغات زیاد شده، با ایمیل نمیشه عضو شد، عکس پروفایل رو نمیتونیم تغییر بدیم تا خیلی طول میکشه و.

بعید میدونم اتحاد بوجود بیاد همیشه هستن کسانی که با جمع نیستن.  دقیقا مثل زمانی ک دبیرستانی بو ...

درسته ولی در کل گروه تلگرامی مارو بیشتر ب هم نزدیک میکنه، نمیشه بیشتر از 6 تاپیک زد، مشکل فرستادن عکس، نمیتونیم تاپیکامونو حذف کنیم و...