2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی دنبال کار گشتی و نشده؟

نه شاغلم با لیسانس رفتم حقوق دیپلم میدن یجورایی بیگاریه!میگن همینه ک هس هرروزم کار جدید واسم تعریف میکنن از یکجا نشینی و کارمندی خوشم نمیاد اینجور زور گفتن و روحیه کارهای تکراری هم ندارم اذیتم نه میتونم در بیام نه شرایط ازدواج هس!نه شغل دیگه 6 سال!

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
نه شاغلم با لیسانس رفتم حقوق دیپلم میدن یجورایی بیگاریه!میگن همینه ک هس هرروزم کار جدید واسم تعریف م ...

عزیزم ی تخصص رو یاد بگیر مثلا حسابداری در حد 5ت اینا حقوق هم میدن دوس نداری.؟

عزیزم ی تخصص رو یاد بگیر مثلا حسابداری در حد 5ت اینا حقوق هم میدن دوس نداری.؟

کلا موندم چیکار خواستم ارشد حسابداری بگیرم دو سال قبل در اومدم ازاد شهرمونم هزینه اش زیاد میشد هیچ کلی ام باید پول رفت و امد میدادم باید کارم حذف میکردم همشون تایم کاری بود کلاس هاش

از اینور خواستم رشته خودمو ادامه بدم دیدم تا دکترا نرم بی ارزشه!

کاش همون اول میخوندم تا دکترا یا رشته بهتر

واس مهاجرت هم بهتره

یکی دوتا موقعیت مالی رو هم خراب کردم حال روحیمو خراب بدتر کرد ویک شکست عشقی دو سال پیش!

ببخشیدا اسی تو انگیزه خواستی من برعکسشو دارم میگم!

من تو هر کاری دست ببرم حتما توش موفق میشم به شرط اینکه بدونم واقعا چی میخام رفتم باشگاه خیلی خوب پیشرفت کردم گفتن میتونی مربیگری بگیری رفتم کلاس زبان مدرک گرفتم گفتن ادامه بده بیاد تدریس ولی خب بازم با تایم کاری جور در نیومدکرونا هم از طرفی مالید همشو زمین

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
کلا موندم چیکار خواستم ارشد حسابداری بگیرم دو سال قبل در اومدم ازاد شهرمونم هزینه اش زیاد میشد هیچ ک ...

ن بابا خواهش میکنم . ببین ارشد حسابداری ک تو کار فرقی نداری و فقط تجربه مهمه . اگه وقت داری مثلا کنار کار خودت چندتا کلاس بری زود یاد میگیری حالا کرونا هم تا سال دیگه میره زبان رو معلم خصوصی بشو خوب