2777
2789
عنوان

میز یلدا

165 بازدید | 10 پست

چی دارید شما؟ تقریبا همه چی داریم به جز اجیل☹️

حالا استوریه هر کی رو میبینم یه عالمه آجیل دارن

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما امشب میگیریم ، چون خودمون یه نفر و نصفی هستیم از همه چیز کم گرفتیم ,کرسی گذاشتیم روی اون می‌چینیم ،دخترم رفته از محوطه ساختمون یک عالمه برگ های پاییزی جمع کرده برای تزیین 😁 از دیروز هم همه خونه رو پر از کاغذ کرده هی کاردستی درست می‌کنه برای میز 

همه تزیینات رو میسپارم دست دخترم

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من همه چی دارم تو خونم ولی با شوهر احمقم قهرم مامانمم ار دیروز زنگ میزنه بیاید خونه ی ما حوصله ندارم اصلا 😔دلم مبخاد بمیرم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...