2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم☹

94 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

راستش من پنج جلسه هست که دارم کلاس رانندگی میرم

به طور کلی واقعا به نسبت کسی که کلا ۵ جلسه هست که پشت فرمون نشسته(قبلش هیچ تجربه ای نداشتم حتی یکبار) واقعا خیلی بد رانندگی نمیکنم

بالاخره ایرادات دارم که خب طبیعیه ولی متاسفانه مربیم ایراداتم رو بیش از حد بزرگ جلوه میده

مثلا اگر یه چیزی رو خوب بلد باشم تقریبا فقط فرضا از ده بار یک بار خراب کنم اون یکبار رو اونقدر میزنه تو سرم که جلسه بعد همونی که خوب بودمو ناخوادگاه همش خراب میکنم

روزای اول برام مهم نبود ولی امروز واقعا یهو وسطش بغضم گرفت موقع پیاده شدن هم یهو درو یکم کوبیدم و اومدم😑

از اونورم مامان بابام نمیذارن برم با خودشون یه جای خلوت یکم تمرین کنم که بهتر شم که حتی اون ایرادات معمولیم هم رفع شه اینقدر مربیم سر من غر نزنه

و اینکه مثلا جلسه اولی که به من پیچیدن داخل خیابون یا کوچه رو گفت من واقعا بد انجام میدادم همون اول ولی جلسه بعدش بدون تمرین قبلی گردشام رو خیلی خوب انجام دادم به جز دو سه تا ایراد جزئی واقعا مشکلی نداشتم تو ایت مورد

اما حتی یه ذره هم تشویق نکرد حتی یه کلمه نگفت خوب بود یا درست رفتی

اما کافیه یه میلیمتر فرمونم کج شه 

یه جوری رفتار میکنه هر کی ندونه انگار از این سر خیبابون پیچیدم اون سر خیابون

واقعا اعصابم خورد شده و ناراحتم 

یکم از تجربیاتتون بگید که منم استفاده کنم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اینقدر امروز هی چیزای مختلفو زد تو سرم که دیگه کلاژ و گاز معمولی که مثل اب خوردن انجام میدادم هم گاهی اشتباه میکردم 😑

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر حساسی 

بیخیال تو‌کار خودتو بکن نزار نظر کسی روت تاثیر براره اعتماد به نفس داشته باش

از اونایی نباش که همش منتظر تایید دیگرانه

این دنیا بیرحمه باید قوی باشی توش دووم بیاری

بهش بگو خداروشکر مربیم ماه بود😍

چی بگم اخه

اگه زن بود شاید راحت تر میگفتم ولی مرده

مربی منم از لحاظ اموزش خیلی خوبه واقعا ولی از این لحاظ نه اصلا

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

من ک قبل اینکه برم با ماشین خودمون تمرین میکردم و ب عنوان کسی ک اصلا پشت ماشین نبوده همه تعریف میکردن ک عالی هستی

بازم وقتی رفتم جلسه دید هیچ ایرادی نمیتونه بگیره جلسه دوم وقتی رفتم انقد سوالای چرت درباره درسم پرسید ک یادم رفت اینه رو تنظیم کنم و کمربند ببندم بخاطر همون کلی عصبی کرد خودشو ک این یه کار ساده رو نمیتونی انجام بدی

سخت نگیر همشون همینن نمیدونم دردشون چیه

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
چقدر حساسی  بیخیال تو‌کار خودتو بکن نزار نظر کسی روت تاثیر براره اعتماد به نفس داشته باش از ا ...

بله درست میگی

در کل همچین ادمی نیستم

حتی گفتم که جلسات اول اصلا توجهی نمیکردم و برام مهم نبود ولی این دفعه خیلی بهم فشار اومد واقعا 

یه جوری حرف میزنه که کاملا اعتماد به نفستو خورد کنه

باور کن منی که واقعا ایرادات اساسی ندارم امروز حس کردم هیچی بلد نیستم و تمام کسایی که میان رانندگی یاد میگیرن تا این جلسه دیگه قشنگ همه چیزو بلدن

در این حد رو ناخوادگاه من تاثیر گذاشته بود

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من ک قبل اینکه برم با ماشین خودمون تمرین میکردم و ب عنوان کسی ک اصلا پشت ماشین نبوده همه تعریف میکرد ...

منم باید قبلش با ماشین خودمون میشستم

اشتباه کردم 

همه همشونم این نیستن

مربی دختر خالم که تو همین اموزشگاه بود واقعا عالی بود

چند جلسه که دختر خالم رفت منم باهاش به عنوان همراه رفتم چون مربیش مرد بود

‌اصلا خیلی خوب بود..هر چیزی رو خوب میرفت تشویقش میکرد و اگر ایرادی داشت قشنگ براش توضیح میداد و میگفت خودتو ناراحت نکن درست میشه تمرین کنی و از این حرفا

ولی این کاملا بر عکسه 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
منم باید قبلش با ماشین خودمون میشستم اشتباه کردم  همه همشونم این نیستن مربی دختر خالم که ...

خانوما اینجورین منم دختر داییام با یه خانوم بودن خیلی راضی بودن واقعا

ولی من مربیم مرد بود اصن انگیزه نداشتم برم سر جلسه ها به زور تحملش میکردم

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
خانوما اینجورین منم دختر داییام با یه خانوم بودن خیلی راضی بودن واقعا ولی من مربیم مرد بود اصن انگی ...

اخه هم مربی من مرده هم دختر خالم 

خیلی ربطی به جنسیت نداره فکر کنم

ولی اره منم دیگه دلم نمیخواد برم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
چی بگم اخه اگه زن بود شاید راحت تر میگفتم ولی مرده مربی منم از لحاظ اموزش خیلی خوبه واقعا ولی ا ...

عه مردا همینن

دوستمم مربیش مرد بود همین مشکلو داشت هی تیکه مینداخت بهش سر دست اندازا میگفت واقعا تو اینو ندیدی

عه مردا همینن دوستمم مربیش مرد بود همین مشکلو داشت هی تیکه مینداخت بهش سر دست اندازا میگفت واقعا تو ...

وای اره منم یبار یه ماشینو ندیدم

یعنی دیدم ولی فرمونم کم چرخوندم برای فاصله گرفتن ازش باید بسشتر میچرخوندم

گفت مگه عینک میزنی؟..پس چرا اینو به این واضحی نمیبینی؟😑

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اخه هم مربی من مرده هم دختر خالم  خیلی ربطی به جنسیت نداره فکر کنم ولی اره منم دیگه دلم نم ...

ن همشون ولی مردا یه غروری دارن فک میکنن رانندگی فقط واسه اقایونه واسه همین بعضیاشون انقد خانومارو اذیت میکنن