2789
عنوان

ی سوال دیگ

155 بازدید | 14 پست

من باردارم و دخترم حدود دوماه دیگ ب دنیا میاد میخواستم ببینم راسته ک میگن باید مامان من تاسیونه بیاره برای من و مادرشوهرم اینا؟؟ یعنی ی غذا باید بخره برای همه . مادرشوهر من میگه مرغ بریون باید بیاره ؟ راسته؟؟؟؟

زندگیم دخترم آوا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااا

نهههههعه

مادرشوهرت داره از فرصت استفاده میکنه

تو محل نده

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
واااا نهههههعه مادرشوهرت داره از فرصت استفاده میکنه تو محل نده

اخه مادرشوهرم اینا اصفهانی هستن و ما نیستیم همش میگ رسم اصفهانه مام ک خبر نداریم قبول میکنیم

زندگیم دخترم آوا
اخه مادرشوهرم اینا اصفهانی هستن و ما نیستیم همش میگ رسم اصفهانه مام ک خبر نداریم قبول میکنیم

هیچ دوست اصفهانی نداره بپرسی ازش؟

یا اینکه اینجا تاپیک بزن از اصفهانیا بپرس

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
مگه این رسم و دارید بگو نداریم، بعضیها باحالن از هرچی خوششون میاد میگن رسممونه مثل مادر شوهر تو اهمی ...

خیلی پرو هستن.خودم بهشون رو دادم قبول دارم. مامانم یه چن بار بهشون گفت ما رسم نداریم . حالا هر چی میخوان بگن اول با یه حالت تمسخر میگن حالا میگین ما رسم نداریم.

زندگیم دخترم آوا
خیلی پرو هستن.خودم بهشون رو دادم قبول دارم. مامانم یه چن بار بهشون گفت ما رسم نداریم . حالا هر چی می ...

حرص نخور چارش فقط اهمیت ندادنه معمولا مادرشوهرا اوایل ازدواج ازاین اداها زیاد دارن به مرور اونا هم گیر نمیدن