2821
2789
عنوان

قبل بارداری

134 بازدید | 24 پست

سلام خانما . من سری ماه قبل برای بارداری اقدام کردم ۱۵ روز از وقتم گشت اما من روز ۱۵ هم پریود شدم . این ماهم دوباره ۱۰ روزه که پریودم عقب افتاده . خیلی نگرانم که نکنه بارداری نباشم و حتما مشکلی برام پیش اومده که کلا نظم پریودم بهم خورده قبل از اقدام پریودم کاملا منظم بود اما بعدش کلا بهم ریخته . 

علائم خاصی ندارم اما خیلی عذر میخوام من در طول روز مصرف مایعاتم زیاده اما از این ماه تقریبا رنگ ادرارم زرد شده مثله ادرار اول صبح . گاهی وقتا ترشح سفید دارم . از دیشب سرگیجم شروع شده و حالت تهوع زیادی دارم یعنی ب زور لیمو و نمک خوب میشم . کسی تجربه ای داشته ممنون میشم راهنماییم کنین. یلداتونم مبارک ⚘⚘⚘⚘

بی بی نذاشتی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز

اول ابنکه این بهم خوردگی نظم پریود به خاطر اقدام که رحمتون داره اماده باروری میشه

دوم اینکه حتما هرچه زوتر بی بی بزن که انشاءالله خیره گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اگه باردار نباشی 

ممکنه کیست باشه 

یا تغییرات هورمونات

یااینکه استرس زیاد

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

منم قبل اقدام منظم بودم بعدش کلا بدنم به هم ریخت ماه قبل بارداریم با تاخیر ده روزه فقط سه روز پریود شدم .علایم هرکس فرق میکنه من لرز و بدن درد از علایمم بود جوری که گفتم کرونا گرفتم اما تا شب خوب شدم و اندازه دو نفر غذا میخوردم.تهوع از هفته 6 و 7 شروع میشه اما اگه عقب انداختی برو ازمایش انشالله که مثبته.

اگه باردار نباشی  ممکنه کیست باشه  یا تغییرات هورمونات یااینکه استرس زیاد

کیست فکر نکنم چون فقط دو ماه که اقدام داشتم اینطوری شدم . استرس دارم شایدم از اونه