2777
2789
عنوان

چه حالی میده زود بیدار شدن

177 بازدید | 21 پست

وای چقدر سرحالم 

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه اولین بارته زود بیدار میشی

اولین بار که ن. اخه امشب پنچ خوابم برد هفت بیدار شدم

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
اگه قبلا عادت داشتی ب دیر بیدار شدن دوساعت دیگه چنان کسل میشی تا اخخخخر شب ک نگوووو و نپررررس😁

وا شماها چتونه وا حسودا🤣🤣🤣🥧

اره خیلی خوبه شب زود خوابیدن و صب زود بیدارشدن

گلم من کلا زود میخوابم امسب بخاطر کمپین نخوابیدم

صبح زود بیدار شدن ک حسودی نداره😐😐بعدم من خودم بیدارم دیگه ب چیش حسودی کنم😒😒😒

خب چرا میزنید تو ذوقم

حالا بچه ی روز خواسته سحر خیز باشه تا کامروا بشه

ببینم میتونین پشیمونیش کنین

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
حالا بچه ی روز خواسته سحر خیز باشه تا کامروا بشه ببینم میتونین پشیمونیش کنین

میبینی تو روخدا