2777
2789
عنوان

تب کرونا

188 بازدید | 13 پست

همسرم تب کرده بدنش داغه سرفه خشک هم داره  اولین علائمشه  الان هیچی یادم نیس نمیدونم چکار کنم دستپاچه شدم هی بهش استرس میدم  توروخدا بگین چیکار کنم چی بهش بدم  راهنماییم کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول آرام باش ممکنه فقط سرماخورده باشه ،مرتب بهش مایعات بده ،آب پرتغال ترش سرفه شوبیشترمیکنه بالیموشیرین قاطی کن،پونه کوهی رومثل چای دم کن نصف قاشق عسل هم بزن عالیه،موز بدنشوقوی میکنه،با115تماس هم بگیرببان بهترراهنماییت میکنن وشوهرتم چک میکنن ،آویشن برای فشارخون بالاخیلی بده ،انشالله زودخوب میشه

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
خودمم گلو درد دارم اما خیلی کمه  دمنوش اویشن و زنجبیل و پنیرک و دارچین درست کردم ک گرمی جاتن ب ...

اول با115تماس بگیری بهتره ،درست ترراهنمایی میشی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

با ۴۰۳۰ تماس بگیرهمین الان  ۲۴ ساعتست من خودم ۱ ماه پیش خفیف بیمار شدم دقیقا همین ساعتا بود ک همسرم تماس گرفت و راهنماییمون کردن. 

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««