2777
2789
عنوان

عکس+جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 111 پست
عزیزم انشا...سالم بیاد بغلت. منم هنوز هیچ حسی بهش ندارم گاهی با خودم میگم نکنه من مادر خوبی نیستم 😁 ...

ای عزیزمممممم نازی مطمعنم عوض میشیم ولی از اینک اون اوایل ۲۵ روزش بود صدای قلبش شنیدم از اینک یه موجودی ک قلب داره تو وجودمه یه جوری شدم 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینیم دیگه انشاالله دی ماه بدنیا میاد 

ای ب سلامتی و شادی الهی آمین ماشالله 

سلامت و به خوبی زایمان کنی عزیزم

راستی غربالگری اولی رفتی؟؟؟

جنسیت چند درصد گفت و چقدردرست بود اخه میخوام لباس براش بخرم  شاید حسم عوض شد خخ

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
منم خیییییلییییی بالا میوردم،خواهرم‌بهم میگفت نوشابه بخور حالا من ناشتا تا شوهرم میرفت سره کار میپری ...

ای نگوووو من چند روز پیش نوشابه خوردم بالا اوردم یعنی وقتی چشم خورد ب نوشابه ک وقتی وارد معده میشه چ شکلی میشه دیگ دلم بالا میاد از نوشابه

اخی خداروشکر فدات شم حیف بلد نیستم عکس اپلود کنم وگرنه عکس سونوشو میفرستادم برات 

راحته که برو اینجا و عکس انتخاب کن و گزینه اپلود بزن

https://uupload.ir/

ای ب سلامتی و شادی الهی آمین ماشالله  سلامت و به خوبی زایمان کنی عزیزم راستی غربالگری اولی رف ...

مرسی گلم ،همچنین شما ،اره ولی افتاد مشکل ها ،بر من ریسک داشت و رفتم آمینو سنتز شدم ،اونحا بهم گفتن جنسیت و ،تو آن تی نگفتن 

اره منم فشارم پایینه و بی حوصله ام اکثرا قطعی گفت پسره 

چند هفتگی رفتی؟؟؟

نه سمت راست میگن پسره ،نمیدونم تا چه حدی درسته 

جالب بود تست خونگی راسته؟؟

خانمها تازه رفتم تو هفته ی پانزدهم الان برم سونو جنسیتش معلومه ؟چقدر احتمال اشتباه داره ؟گفتم هفته شانزده برم که بهتر معلوم باشه نظرتون ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
https://uupload.ir/files/i2bm_screenshot_20201216-134433_gallery.jpg

واااااااای آخییییییییییی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
مرسی گلم ،همچنین شما ،اره ولی افتاد مشکل ها ،بر من ریسک داشت و رفتم آمینو سنتز شدم ،اونحا بهم گفتن ج ...

ای بابا واقعا دروغ نیست بهش زیر پای مادر