2777
2789
عنوان

عکس+جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 111 پست
اره چرا واقعا ؟؟؟من با اینکه دوسال منتظرش بودم ولی حسی ندارم بهش خدا منو ببخشه

منم همینطورم. سر دخترمم همینطور بودم

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی خوبه واقعا ولی من نه

توام ببینیش عاشقش میشی

نمیدونی چه لحظه نابیه وقتی دنیا میاد با یه صدای ریز شروع میکنه گریه کردن

چقدر نرم و گرمه

ادما فرق میکنن خب

من از بچگیم عاشق بچه دار شدن بودم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
توام ببینیش عاشقش میشی نمیدونی چه لحظه نابیه وقتی دنیا میاد با یه صدای ریز شروع میکنه گریه کردن چق ...

اره همه میگن من ۱ سال پیش خواب دیدم تو شکمم لگد میزنه چند روز از حس قشنگش گریه میکردم 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
منم حس خاصی ندارم بهش  علت لکه بینی ات چی بود منم ده روز پیش خونریزی کردم لکه بینی دارم بخاطر ...

علتی نداشت هیچی همه چی نرمال بود

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
علت لکه بینی چی بود 

والا هیچ علتی مداشت همه چی مرمال بود فقط گفت پله زیاد نرو و استراحت مطلق 

والا هیچ علتی مداشت همه چی مرمال بود فقط گفت پله زیاد نرو و استراحت مطلق 

قطع شد یا هنوز هم داری لکه بینی 

من دکتر بهم شیاف و آمپول داد و گفت استراحت کن 

گاهی یکم بازم لکه میاد نگرانم میکنه 

🌷
چی چرا ؟؟؟حسم گفت ههههه

اخه برام جالب بود ک چجور حدس زدی 

گفت شاید سر در بیاری نصفی ارزو دارن پسر بشه نصفی ارزو دارن دختر بشه نصفیا از اینک پسر دار بشم متنفرن و میگن پسر دار نشه از لجی ک دارن

اما من تا قبل بارداریم هی میگفتم پسر الان به شکل عجیبی عوض شدم و برام واقعا مهم نیست پسر و دخترش میگم فقط سالم و صالح و پرروزی ان شاالله

قطع شد یا هنوز هم داری لکه بینی  من دکتر بهم شیاف و آمپول داد و گفت استراحت کن  گاهی یکم ...

امپول و سرم و شیاف که امپول دوشنبه یکی دیگ دارم

ن قطع شده ولی خیلی از جسمی بهم ریختم از همه لحاظ سردرد شدید و بی حالی و بی اشتهایی استفراغ نگم برات یه امپول b ۶ زدم کمی بهتر شدم

اخه برام جالب بود ک چجور حدس زدی  گفت شاید سر در بیاری نصفی ارزو دارن پسر بشه نصفی ارزو دارن د ...

ب آرزوهای بقیع چیکار داری ،انشااللع سالم باشه خوشگل باشه قدمش پر از رزق و روزی باشه ،جنین سمت راسته ،راست پسر میشه ،مال من چپ بود نینیم دختره ،بعد مدلشم فرق می‌کنه ههههه