9878mohadese مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 عنوان مییییشه خواهشا 78 بازدید | 5 پست برام نفری یدونه صلوات بفرستید دلم یه چیزی میگه عقلم یه چیزی ب هرکدوم ک صلاحمه برسم انشاالله حاجت روا بشین اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد 1399/09/30 | 01:46 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
9878mohadese مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 عقل و احساس باید باهم باشندکه تاثیر گذار باشه نمیشه عقلم میگه برنگردم دلم میگ برگرد با اینکه میدونم شاید اصن تغییری نکنه شاید بدترم بشه ولی بازم موندم😟 اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
میکائیل1 عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3745 نمیشه عقلم میگه برنگردم دلم میگ برگرد با اینکه میدونم شاید اصن تغییری نکنه شاید بدترم بشه ولی بازم م ... همه چیز رو باعقلتون انتخاب کنید بعدش بسپارید به دلتون و احساستون..باز من چیزی از زندگیتون نمیدونم که بیشتر توضیح بدم
میکائیل1 عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3745 تاپیک هامو دوست داشتید بخونید شاید بیشتر متوجه بشید و کمکی باشه براتون
9878mohadese مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7634 تاپیک هامو دوست داشتید بخونید شاید بیشتر متوجه بشید و کمکی باشه براتون مرسییی ممنوننن اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد