2777
2789
عنوان

جراحی بینی

52 بازدید | 6 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید،دوستان من چندسالی هست که میخوام بینیموعمل کنم اماشرایطهایی برام پیش اومدکه نشد،الانم کرونا،اما تااومدم بخودم بجنبم دکتریوسفی که مدنظرم بود فوت شدن😭خیلی دکترها رو ،درموردشون سرچ کردم الان درحال حاضر دکترخوب ومنصف پیدانمیکنم،بینبم گوشتیه،مدنظرم دکترفریدون پورنصرهستش،امابازم دودل شدم،اگ میشه لطفا کمکم کنید🙏

سلام عزيزم منم ميخوام عمل كنم ولي نميتونم تصميم بگيرم پيش كي. دكتر پورنصر پيج دارن ؟

من خودم دكتر دادگري تو رشت 

با دكتر بشارتي زاده و علرضا محبي و نادريان /سجاديان مدنظرمه ولي نميتونم تصميم بگيرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمونه كار اينارو از نزديك ديدين  مظرتونو بگين

سلام گلم،توسایت بزنیددکترفریدون پورنصر براتون میاره بالا،خیلی نمونه کاراش خوبه،بامحبی تازه دخترجاریم یک هفتس عمل کرده منتظرم نتیجه روببینم،امامحبی برای گوشتی خوب نیست،واییی خیلی سخت شده برای منم انتخاب دکتر،دیشب کامیابی روپیداکردم اونم خیلی تعریف میکنن اماخیلی گرونه