__maral__ مدیر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4617 عنوان اگه جاریتون..... | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 36 پست اگر جاریتون تو دوران عقد ازتون درمورد روابط خصوصی و جنسی شما و شوهرتون سوال کنه به نظرتون چه معنی میده؟ یا هی سعی کنه زیر زبونتون رو بکشه ک بفهمه چیکارا میکنین تو خلوتتوناینا چه معنی میده؟ ۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹 1399/09/30 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_گلابی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 15154 یکی ازجاریهام بهم گفت چطوری جلوگیری دارم منم گفتم با کان....بعد رفت پیشه همه گفت ک روش جاوگیری من چی ... مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
aurore عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3604 معمولا تازه ازدواج کرده ها طبیعیه براشون چون دوس دارن شما بگی ک اونم بگه چون براشون تازگی داره من خ ... یکی از دوستای من هر روز تو دانشگاه میومد میگفت من خیلی تنگم چکار کنم اصلا نمیشه 😂😂😂
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42091 معلوم میشه به شدت فضوله خداروشکرجاریم فضول نیس ولی موقعی که عقدبودم وجاری دارنشده بودم هنوز.تومراسم سفره صلوات مادرشوهرم اینا دخترعمه شوهرم برگشت ایناروپرسید ومیگفت کجامیخوابی وبقیه سوالایی که اسی گفت منم ازروی سادگی چندتاشوجواب دادم وچندتاشم پیچوندم آخرکارم واسه اینکه دلم خنک شه یه لیوان چای ریختم روش😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
myda عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 15964 یکی از دوستای من هر روز تو دانشگاه میومد میگفت من خیلی تنگم چکار کنم اصلا نمیشه 😂😂😂 نه دیگ من نمیگفتم😂😂😂البته گاهی در مورد مسائل زنانه با خواهرشوهرام میگیم میخندیدم ن دیگ ب این صراحت😂
versace عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 4523 جاری منم اولا خیلی دلش میخواست از این صحبتا کنه البته سوال نمی پرسید از من ولی در مورد خودشو شوهرش می گفت
جویای_علم عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 4002 تو زندگیاتون حتی به مادرتون هم اجازه ورود به برخی مسائل از این قبیل رو ندین....