2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من اول هفته پنج رفتم سونودادم گفت قلب تشکیل شده امروزواردهفته ششم شدم وهیچ علامت خاصی بجزحساس شدن سینه هام ندارم یعنی جنین رشدکرده پس چرابابتای بالاهیچ تهوع وعلامت خاصی نیست نظرتون چیه دوستان نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارک باشه خانمی الهی این ۹ ماه با خوشی واست بگذره و براحتی فارغ بشی و با عشق بزرگش کنی.

طبیعیه که هیچ علامتی نداشته باشی.

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

من الان 10 هفتمه زیاد مشکلی ندارم فقط خیلی خیلی کم گاهی اوقات صبح اگه اب اینا بخورم یا وقتایی که گشنه ام باشه یه کوچولو حالت تهوع میگیرم نگران نباش چیزی نیس بدن هرکس فرق داره تو همه ی ادما علایم مثل هم نیس که 

همه مثله هم نیستن خیلی علایم ندارن ..برو خداروشکر ک علایم نداری من نااابود شدم از تهوع

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

هر کس یه جوری گلم خیلیا تا ۹ ماه هیچ علامتی ندارن حتی بعصیا پریود میشن تو بارداری 

من یه زنداداشم تو بارداری از ماهداول یه سره تهوع داشت طوریکه از دششوی نمیتونست بیرون بیاد خواهرام هر دو خیلی گنده میشن تم چاق هم هیکلی طوریکه تو ماهگی انگار پا به ماهن

ولی یه زنداداش دارم ۳ بار بچه آورده تا ماه نهم ن تهوع ن حتی یه ذره تپل شه ماه نهم یه کمی شکم زده بود اونم انگار چاق شده ن که حامله باشه راحتم نیزاد بهش میگم من مث تو بود ۱۰ تا میاوردم😂

خواهرشوهرمم تا ۶ ماهگیش بچه اولو پریود میشده

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

استارتر عزیزبا اجازه من یه سوال بپرسم؟  در ارتباط با بارداری هستش

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه