2777
2789
عنوان

ما زنیم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم یه عالمه گریه کردم با امضات  خدا رحمتش کنه و بهتون صبر کنار اومدن با این قضیه رو بده&nbs ...

واای ببخشین ناراحتت کردم،دوستام ازم خواستن امضامو عوض کنم،امشب عوض میکنم،ممنونم ازت دوست خوبم😔

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
واای ببخشین ناراحتت کردم،دوستام ازم خواستن امضامو عوض کنم،امشب عوض میکنم،ممنونم ازت دوست خوبم😔

عزیزامون همیشه هستن

کافیه دستت بذاری رو قلبت

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

چی شد که ما شدیم ناموس مردا؟چرا مردا ناموس ما نیستن ؟نه واقعا  در مورد این سوال فقط لطفا اگه کسی دلیل محکمی برای این سنت داره بگه؟زن ،خودش روح داره و میتونه از اون کمک بخواد خودش تصمیم گیرنده باشه ،چرا نباید تجربه کنه اشتباهاتو و درسشو بگیره ؟مثل مردا..

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

چی شد که ما شدیم ناموس مردا؟چرا مردا ناموس ما نیستن ؟نه واقعا  در مورد این سوال فقط لطفا اگه کس ...

ادعا میکنن چون زور و بازو مردا قوی تره 🥴

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
عزیزامون همیشه هستن کافیه دستت بذاری رو قلبت

بله واقعا،من پدرم تا ابد تو قلبمه،ممنون از حرف قشنگت عزیزم🥰⁦❤️⁩

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
چی شد که ما شدیم ناموس مردا؟چرا مردا ناموس ما نیستن ؟نه واقعا  در مورد این سوال فقط لطفا اگه کس ...

یه تاپیک دیدم یادم افتاد اینو بذارم 

(یه خانومه گفته بود اون مرده ناموس نیست!)

وقتی ما زها به خودمون رحم نمیکنیم از مردا انتظار چی داریم؟!

بله واقعا،من پدرم تا ابد تو قلبمه،ممنون از حرف قشنگت عزیزم🥰⁦❤️⁩

💓

😣😞کاش زن بودن و میفهمیدن یعنی چی

من با کلمه ناموس مشکلی ندارم

من خانوم ها مثل شاهزاده های با ارزشی میدونم که محافظ دارن

من با فرهنگ غلط مخالفم

من با کلمه ناموس مشکلی ندارم من خانوم ها مثل شاهزاده های با ارزشی میدونم که محافظ دارن من با فرهنگ ...

نمیدونم واقعا ..بنظرم ناموس هر کس باید فقط خدا باشه ،غیر از اون فقط باعث جنگ و ناراحتی و تعصبات بیجاست..

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃