2777
2789
عنوان

طلاق با عشق

2496 بازدید | 13 پست

ميخام از همسرم جدا بشم ولي خيلي خيلي دوسش دارم ما عاشق هم شديم كه باهم ازدواج كرديم  ٤سال با عشق با هم بوديم اما ديگه نميتونم ادامه بدم اينقد كه رنج ميكشم همسرم قبلا ازدواج كرده بود و جداشده بود .... همسر سابقش  يكساله بهش رجوع كرده كه پشيمونه كه بچه بدون پدر نميخاد كه عاشقشه كه دوسش داره كه بهش فرصت بده و ....  اينقد بزرگترها پادرمياني كردن كه شوهرم دلش سوخت اومد به من گفت چيكار كنم من هم دلم سوخت گفتم باهاش ازدواج كن حالا كه پشيمونه حالا كه بچه دارين الان يكسال گذشته همسرم به من بدي نميكنه ولي من نميتونم ادامه بدم .....تصميمم رو براي جدايي گرفتم كمكم كنيد چجوري راحت جدا بشم فقط خواهش ميكنم منتم نكنيد فقط رااه هاي فراموش كردن روبهم ياد بديد 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من  ديگه نميتونم عشقم رو تقسيم كنم  فكر ميكردم ميتونم فكر ميكردم قوي هستم ولي نميتونم اي كاش عاشقش نبودم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
جدایی با عشق سخته خوب تو هم باهاش بمون

يكساله كنارش زندگي كردم خيلي سخته يك شب پيشت باشه يك شب نباشه  من اونقد ها دلم بزرگ نيست ادم ضعيفي ام

تو دختر بودی؟ یا مطلقه بودی؟ منم زن مرد مطلقه شدم الان پشیمونم

جداشده بودم تو دوران عقد 

عزیزم هستی کارت دارم؟

جان  اومدم امروز بعد از چند وقت