2777
2789

اینجا  به فکر  ما کاربر  ها نیستن  و  روز به روز بدتر میشن قبلا تاپیک حذف میکردن  الان  نمیکنن   اون به کنار  الان یه ماهه پروف تاییید  نمیشه عکسم نمیشه گزاشت ما منبع  د امد سایتیم ولی زره ای  احترام  نمیزارن  بیاید  پس ما اینجا ر تحریم کنیم  از 1 دی ماه  نه پست  گراشته  میشه و نه تاپیک زده میشه  تا وقتی که سایت  درست بشه  

هرموقع درست  شدمشکلات سایت  و مثل قبل شد دیگه  تحریم  تمونه 

بیاید یک بار هم  شده متحد  بشیم  دست در دست هم  بدیم  مقابل ظلم  بایستیم💪

اگر با من موافقید همگی امضا بزنن از 1 دی  نه پست میزارم و نه تاپیک تا همه با خبر  شن   از فردا سب هیییچ تاپیکی زده  نمیشه  اگر زده  شه گزارش  میخورن  و میترکن

اگر موافقی لایک  کن   و جمع ما بپیوند✊✊👇✊✊

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ینیا اگرم میخواستم بپیوندم چون اسم اوشون اومد شده در حد یه نقطه تاپیک میزنم 😑

خب از زبون خودتون بگید 😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

من شخصا مشکلی با آپلود نشدن عکس ندارم. وقیح هی ظاهر میشد. الان شرش کنده شده

در مورد پاک کردن اختیاری تاپیکم موافق نیستم چون خیلیا میان دروغ میگن راحت تاپیکشونو پاک می کنن هیشکیم متوجه نمیشه

ولی تبلیغات بهتره یه مقدار کم بشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ینیا اگرم میخواستم بپیوندم چون اسم اوشون اومد شده در حد یه نقطه تاپیک میزنم 😑 خب از زبون خودتون بگ ...

فانه

گارد نگیر هانی

ینیا اگرم میخواستم بپیوندم چون اسم اوشون اومد شده در حد یه نقطه تاپیک میزنم 😑 خب از زبون خودتون بگ ...

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

تا_سایتو_پس_نگیریم_آروم_نمیگیگریم#   ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍  ‍ ‍ 

.
من شخصا مشکلی با آپلود نشدن عکس ندارم. وقیح هی ظاهر میشد در مورد پاک کردن اختیاری تاپیکم موافق ن ...

واقعا اینقدر بیکارید که میخواین ته توی دروغ یا نادروغ بودن حرف طرف رو در بیارین مثلا؟ بیخیال بابا

من شخصا مشکلی با آپلود نشدن عکس ندارم. وقیح هی ظاهر میشد. الان شرش کنده شده در مورد پاک کردن اخت ...

حالا مثلا متوجه بشی میخوای چیکار کنی؟ نهایتش میره با یه کاربری دیگه میاد

بخاطر یه بی نماز در مسجدو می بندن؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

تا امکانات سایتو پس نگیریم اروم نمیگیگیریم

هیچوقت نمیفهمی که تو نتونستی یا واقعا نمیشد💔... خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

واقعا اینقدر بیکارید که میخواین ته توی دروغ یا نادروغ بودن حرف طرف رو در بیارین مثلا؟ بیخیال بابا

ته و تو نیست قضیه. یکی میاد عکس نتی میذاره بعد متوجه میشن راحت پاک کنه

یا یبار بیاد به دروغ بگه شوهرش سیاه و کبودش کرده از خونه انداختتش بیرون پربازدید بشه اشک مردمو در بیاره بعد پاک کنه دفعه ی دیگه یه دروغ تازه بگه...خدایی قبول کن بعضی کاربرا خیلی بی جنبه و دروغگو هستن. با احساسات مردم بازی می کنن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄