2777
2789

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

تا_سایتو_پس_نگیریم_آروم_نمیگیگریم#   ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍  ‍ ‍ 

.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من چند تا پیاز رو خلالی میکنم چند حبه سیر میندازم گوشت و روش میچینم ادویه میزنم یه تکه چوب دارچین میندازم و ا لیوان اب میریزم میذارم بپزه.. اگه ابش کم شد اواسط پخت کم کم ابجوش اضافه میکنم و نیم ساعت اخر زعفرون و نمک میزنم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

بذار با فلفل سیاه و پیاز بپزه دارچینم خوبه بزنی

بعد آخرش نمک بزن

و برنجتو ابکش کن و گوشتو بذار بین برنج بذار دم بکشه

آب گوشتم جدا بذار دیگه 

من متخصص این غذام🤣

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
يعني لاي باقالي پلو بعد پخت بزارم باز دم بكشه عزيزم؟

اره گوشت میره لای برنج یه طعم دیگه ای داره 

من ک همیشه اینطوری درست میکنم

خیلی راضیم😂

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶

زرد چوبه دارچین هل کوبیده زنجبیل به مقدار کم اینا رو مخلوط کن ماهیچه ها رو توش غلط بده بزار بخوابه طعمشون بگییره بعد با پیاز ریز شده من رنده میکنم پیازو  تفت بده  بعد یه ذره اب وزعفرون و نمک بریز روش  دربشو بزار تا مغز پخت بشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
يعني لاي باقالي پلو بعد پخت بزارم باز دم بكشه عزيزم؟

بعد برنجت ابکشه میدونی روش باید اب و روغن داغ بریزی دیگع؟ 

ته دیگشم کنجد بریز با ورقه سیب زمینی 

اوووف دیگه برم